Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vágyom úgy a szexre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágyom úgy a szexre, mint más?

Figyelt kérdés

Lassan két éve vagyok a párommal, nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő is engem. A baj csak az, hogy én nagyon ritkán kívánom a szexet, és őt ez bántja, mert szerinte ő ront el valamit. Pedig nem erről van szó, hanem sokszor nekem többet ér a szexnél az összebújás.

Normális ez, vagy van esetleg valaki aki ugyan így van ezzel?

2010. febr. 24. 09:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csak kiderül hogy tudod te mi nem ok, és miért nem kívánod a szexet. És ő is tudja. Az hogy nem vesztek róla tudomást nem megoldás. Én sem kívánnám a szexet ha nem lenne előjáték. A pasid meg miért mondja hogy bántja hogy szerinte ő a hunyó, mikor tudja nagyon jól hogy mire vágysz csak nem adja meg. Tipikus elbeszélés egymás mellett,aztán évekkel később meg nem értem miért csalt meg a másik, hisz menden rendben volt. Ébresztő. Vagy változtassatok azon ami nem jó, vagy ne panaszkodjon egyikőtök se. Bocsi, de te is tudod a megoldást, meg hogy miért áll fent a probléma akkor akarj már a neten választ keresni tudományosan.
2010. febr. 24. 13:11
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

2 lehetőség van:

Ha igaz, hogy magát hibáztatja, de nem hajlandó beszélni róla, az nagyfokú önbizalomhiányra utal, ami lehet a korábbi kudarcok miatt. De ezt csak ketten tudjátok megoldani, ha mindketten őszinték vagytok magatokhoz és a másikhoz. Be kell vallani, hogy igen, ez egy probléma, eddig rosszul vagy egyáltalán nem próbáltátok meg kezelni, de most fel lehet tárni, ki mit szeretne. Ha szeretitek egymást, ez nagyon izgalmas dolog lesz, egymás jobb megismerése.

Ha azt csak elhiteti veled, vagy csak te szeretnéd hinni, hogy bántja a dolog, de egyébként nem hajlnadó beszélni róla, akkor nem tesz meg mindent a kapcsolatért, és azért, hogy neked jó legyen. Ez nagyon nagy önzés. Ekkor az egész kapcsolatot át kell gondolni, és kár szépíteni a dolgot: nem törődik veled, nem szeret, de nagyon kényelmes neki ez az állapot.

2010. febr. 24. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

én 24 vagyok, szerelmes vagyok a barátomban, de énsem kívánom a szexet napi szinten. nekem a heti 1 bőven elég lenne, de azért vmivel gyakrabban csináljuk, mert ő neki viszont nem elég a heti 1.

sztem nem vagyok beteg, és te sem vagy az, csak itt a válaszolók 99%-a betegnek titulál, ha nem a szexen jár az agyad a nap 24 órájában

2010. febr. 24. 14:28
 24/24 A kérdező kommentje:

Sztem az első verzió a helyes, hiszen kétségem sincs azzal kapcsolatban, hogy nagyon szeret. Önbizalma tényleg nincs, talán ez a gond is ezért van.

Természetesen nem vagyunk betegek, de mindent meg akarok tenni, hogy boldog legyen mellettem. A gond csak az, hogy ő nem elégszik meg azzal, ha azért van, mert Ő akarja...megvárja míg én IS akarom. Ő ilyen :)

2010. febr. 24. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!