Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?

Figyelt kérdés

Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.

Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.

Nagyon szerelmes vagyok.

És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.

Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.

Nem veszi fel.

Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!

Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.

2021. dec. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Beszeltem az exemmel.

Es megigerte, hogy nem kavar be semmit. Es tiszteletben tartja a döntésem. Hogy a masikkal vagyok. Es őt szeretem.

Ugyanaz az ex igen. Csak hol balheztunk mert nem békülök ki, de aztan sikerult vele normalisan beszelnem hogy engedjen el magában. Amugymeg tényleg jófej normalis.

2021. dec. 10. 11:12
 52/60 A kérdező kommentje:

Leeinte fenyegetett igen, hogy nem fogja hagyni hogy a másikkal legyek, de aztan azt mondta(nagybeszélgettün), hogy tiszteletben tart nem csinal semmit.

Sikerult elmesélnem a páromnak. Es nem kattant be.

De most ott vagyok hogy totál hülyének érzem magam. Felém tenyleg nem bizonyított eddig még semmit szinte.

2021. dec. 10. 11:14
 53/60 anonim ***** válasza:
94%
Vagy felkeresel szakembert vagy teszel valamit, mert a párkapcsolati zűrökről való tudósítással és a drámázással nem fog megoldódni.
2021. dec. 10. 15:32
 54/60 anonim ***** válasza:
92%

"De most ott vagyok hogy totál hülyének érzem magam."

Na, akkor most vagy jó helyen. Igazából két utat választhatsz. Az egyik hogy keresel egy olyan pasit, aki eltűri a balhés exeket, a bunkó haverokat, meg persze azt hogy neki soha nem lehet igaza. A másik az, hogy rendezed a múltadat és kiiktatod belőle ezeket az embereket, ha pénz kell nem más pasiktól kéregetsz, stb, és akkor találhatsz olyan pasikat, akik megbízhatóak és bíznak benned. Ennél a pasinál már leírtad magad, ha vele akarsz lenni neked kell bizonyítanod, és nem neki.

2021. dec. 10. 15:45
 55/60 A kérdező kommentje:

Nem írtam le. Csak vannak bekattanásai.

Most épp abban az állapotában van hogy már meg feleségül venne.

Mondtam is neki hogy remélem 1 napig kitart a boldogság..legalább kipihenem az eddigi stresszt.

Nem tartom magam megbízhatatlannak szerelmes vagyok és hű és tiltason van eddig mindenki, aki neki nem tetszett.

Csak vannak még barátaim. Ezek után gőzöm nincs bemutassam e vagy mit tegyek, tiltsam azokat is...?

Amugy nem is értem hogy a párom nagyon laza, milliot ugratjuk egymást, es ugye rengeteg a haverja, hogy hogyan lehet akkor az hogy a detto ugyanolyan laza jofej haverjaimra meg féltékeny.

De azt mondja azért mert biztos azért hívogatnak mert van valami, vagy akarnak valamit.

Az egyik ismim mikor mondtam neki, hogy na megint tiltom már meg egy másik barátom miatt, csak annyit mondott hogy na megint ilyet találtál meg? Hiányzik neked a stressz?

Pénzre térve.

Nem, nem kellett pénz, beütemeztem a dolgokat hogy nem ma vásárolok hanem x napon. Erre mondta az ismim utal nekem át es akkor mehetek már most is. :)

Nem arrol volt szo, hogy kolcson kéne kérnem. Hanem csak ugy átküldött egy kis zsetont hogy mehessek shoppingolni, már aznap ha akarok.

Azaz nem kértem nem is állt szándékomban.

2021. dec. 10. 16:02
 56/60 A kérdező kommentje:
Az ex megígérte hogy nem balhézik (de ebben nagyban benne van az is hogy nem is lenne tanácsos a párommal kezdeni) nem semmi háboru lenne. Mindketto domináns és egyik sem hülye amugy. Mindkettonek vannak rendesen kapcsolatrendszerei is. Csak "hidegháboru" volt eddig, de az ex ígérte hogy nem provokál semmit
2021. dec. 10. 16:04
 57/60 anonim ***** válasza:
15%

Nőként írom, az oda is bna, ha nem írhatnék annak, akinek akarok (régi havernak, pl), mert a párom hisztizne a semmin.

Bár nem lenne ilyen retardált párom, az is biztos.

2021. dec. 12. 11:15
 58/60 anonim ***** válasza:
83%
Minek irkálsz más férfival? Igaza van a barátodnak.. komoly kapcsolatba nem fér bele ilyen.. kolléga meg fiu lány barát.. meg a 🐴nak a 🍆át.
2021. dec. 16. 20:51
 59/60 anonim ***** válasza:
96%
Az 59. választ hiába töröltetted, egyre kevesebben kíváncsiak a fordulatokban bővelkedő, drámakirálynős-kérdésekre. Írj belőle szappanoperát: mikor kivel volt konfliktus a szerelmi háromszögben, ki kinek mit/hogyan szólt be, kavart be stb.
2021. dec. 17. 15:03
 60/60 Savlekotő ***** válasza:
38%
Elvenne hirtelen,naná hogy aztán fullra le nyomorítson. Szülj is neki.. Nem látod hogy nárcisztikus,elnyomó kisajátító birtokló és te pitizel majd mert szóba álltál rokonnal is..
2021. dec. 17. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!