Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?
Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.
Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.
Nagyon szerelmes vagyok.
És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.
Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.
Nem veszi fel.
Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!
Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.
Millio meg trillio baratja van...
Nagyon központi srác.
De kegyetlenul túltesz az exen.
Az ex se volt normális, de ez...azt hittem az ex a felső határ. Hát rácáfolt a mostani.
Nagybeszélgetés lesz.
Aminek a célja az lenne, hogy lássam be a hibáim, változtassak rajta, ne csetelgessek és ne is nézzek rá másneműekre még véletlenül sem, mert neki ez nem fér bele.
Viszont nekem meg az lenne a célom, hogy ne készítsen ki idegileg, pláne úgy, hogy teljesen ártatlan vagyok.
Van egy olyqn érzésem hogy nem tudok önérvényesíteni és kizárólag ő akar szabályokat hozni. És valszeg magában röhög azon hogy én egy nagycsomót magyarázkodok, meg védem magam. Ez megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!