Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?

Figyelt kérdés

Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.

Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.

Nagyon szerelmes vagyok.

És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.

Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.

Nem veszi fel.

Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!

Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.

2021. dec. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
És még most is szívat. Kinyomkodja a telefont stb
2021. dec. 8. 12:48
 22/60 anonim ***** válasza:
Ha megadnád a telód kódját és senkivel sem chat-elnél, akkor is lenne probléma. A "bolti eladó úgy mosolygott/nézett rád mintha lenne valami", "a pincér olyan gesztusokat tett, mintha", "a kolléga úgy viszonyult hozzád mintha sokkal több lenne kollegiális viszonynál", "az utcán szembe jövő idegen ..." stb-stb-stb-stb...
2021. dec. 8. 13:13
 23/60 anonim ***** válasza:
Egyébként valahogy az az érzésem, hogy neki 0 barátja van, lelkileg rád kíván zúdulni úgy, hogy a nap 24 órájában csak vele legyél, senki mással?
2021. dec. 8. 13:14
 24/60 A kérdező kommentje:

Millio meg trillio baratja van...

Nagyon központi srác.

De kegyetlenul túltesz az exen.

Az ex se volt normális, de ez...azt hittem az ex a felső határ. Hát rácáfolt a mostani.

2021. dec. 8. 13:26
 25/60 anonim ***** válasza:
Értem, ettől függetlenül valószínűleg hiába a kódmegadás, mert akkor az élet más területein kellene szembenézni féltékenységgel. A lelki problémát kellene (ill. lenne érdemes) kezelni, ami ezt indukálja.
2021. dec. 8. 13:46
 26/60 A kérdező kommentje:
*dr ez amit ő csinál
2021. dec. 8. 13:46
 27/60 A kérdező kommentje:
*de
2021. dec. 8. 13:47
 28/60 anonim ***** válasza:
85%
Otthagyott, mert neki ez nem fér bele, ennyi, teljesen korrekt. Keress olyat, akinek nem gond hogy te más pasikkal beszélgetsz.
2021. dec. 8. 15:05
 29/60 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen korrekt? Azzal beszélget, akivel akar! Akinek annyira nincs önbizalma, hogy egy sima chattól töpörödni kezd és hisztizik, mint egy tini kislány mensi idején, az nem férfi. Az ilyet ne sajnáld, lapozz és keress egy olyat, akinek nem kutya kell, hanem nő és nem is fél tőle!
2021. dec. 8. 15:07
 30/60 A kérdező kommentje:

Nagybeszélgetés lesz.

Aminek a célja az lenne, hogy lássam be a hibáim, változtassak rajta, ne csetelgessek és ne is nézzek rá másneműekre még véletlenül sem, mert neki ez nem fér bele.

Viszont nekem meg az lenne a célom, hogy ne készítsen ki idegileg, pláne úgy, hogy teljesen ártatlan vagyok.

Van egy olyqn érzésem hogy nem tudok önérvényesíteni és kizárólag ő akar szabályokat hozni. És valszeg magában röhög azon hogy én egy nagycsomót magyarázkodok, meg védem magam. Ez megalázó.

2021. dec. 8. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!