Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?
Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.
Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.
Nagyon szerelmes vagyok.
És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.
Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.
Nem veszi fel.
Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!
Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.
Azért lettél lepontozva, mert nem oké, ha MINDENKIRE féltékeny vagy. Párod egyáltalán nem beszélhet másik neművel? Se kolléga, se ezer éves cimbora... akármi? Nem, az ilyen szintű kontroll nem normális. Ha bizonyos okok miatt 1-2 illetővel van gond, az megint más tészta. Vagy ha nem szimpla hétköznapi beszélgetések, hanem flörtök volzak. Nyilván az sem oké.
De az, hogy SENKIVEL nem beszélhet, aki vele nem azonos nemű, az túlzás. Francnak kéne ilyen ideggyenge, kontrollmániás barom párnak.
Kérdező: szállj magadba, hogy van-e erre oka, tettél-e olyat, amk indokoltan táplálja a féltékenységét? Ha nincs, akkor vágd ki.
Attól függ ez, hogy pl. gyerekkori barátságról van -e szó a kommunikáló felek közt, vagy újonnan megismert valakik a másik nemből, mert a féltékenységet ez előhívhatja.
Szerintem szakember tudna segíteni féltékenységén, vagy ketten kellene mennetek átbeszélni ezt az egészet.
Azt pl. nem tartom jónak, hogy valaki több évtizedes, régi barátságokat épít le (pl. együtt nőttek fel stb) azért, mert a másik fél balhézik az írogatás miatt.
Minek írkálsz pasikkal? Pláne kapcsolatban... Mi szüksèg erre?
Nem azt mondom, hogy az ember nem állhat szóba ellenkező neművel, egy règi jó ismerős, egy munkatárs, stb, de a "pasikkal írkálni" már azt gondolom nem a normális kategória.
Ès ő is mint pasi, pontosan tudja, hogy nőknek nem írkálnak csak ha akarnak valamit.
Szerintem neked sem tetszene, ha a párod random nőknek írogatna. Mèg ha az időjárás a tèma, akkor sem.
Ettől mèg persze lehet, hogy párod is túlzottan fèltèkeny, viszont a gond nálad is van. Ez az "irogatás" normál embereknèl is kongatná a vèszharangot.
Annyi szerencsém van hogy a több éves barátok tudják azt hogy általában miért vannak "félretéve"
Es hál ég nem olyanok ha pl.nem tudok írni hónapokig se, akkor azután ne állnának velem szóba.
Amiért szakítottunk az exemmel így újra felvettem a barátokkal a kapcsolatot.
De az új párom is kezdi.
Azóta már elértem, és mélységesen sért most az, hogy most engem kapartatott, mivel kerestem meg magyarázkodtam hogy ne értse félre, őt szeretem, nagyin aggódtam, és most átfordult abba a dolog hogy én ezt nem érdemlem meg hogy ignorálgasson meg szakításokkal zsaroljon, tekintve hogy semmi bűnöm nincs es lehet röhőg magában most azon hogy írtam neki egy nagycsomót meg igy szeretem meg ugy szeretem.
Teljesen megalázva érzem most magam.
#9 Exemnek az is rosszul esett, ha a családommal beszéltem, esetleg az ő családtagjaival vagy a női barátaimmal. Egyikre sem másznék rá. Ha véletlen családi esemény volt, és látta, hogy a lány(!) unokatestvéremmel jól elvagyok, már böködött, bújt, mint egy féltékeny kutya, és mindig elérte, hogy bemenjünk a szobába. Minden társasági eseményből kimaradtam.
Igen is, számítanak mások érzései, de úgy érzem, számítanak az enyémek is. Valamint számít a privátszféra is, hogy ne kutakodjon a telódban a másik.
#15 Ez egy elég régimódi és elavult gondolkodás.
A feleségem naponta beszél discordon a barátaival, munkatársaival és sokan közülük férfiak. Furcsamód néha még mikrofonon keresztül is beszél velük és amikor valamelyik mond egy viccet hallom, ahogy nevet a feleségem. Legyek féltékeny? Tiltsam el attól, hogy jól érezze magát mások "társaságában" is?
Ha a kérdező flörtölne, hagyná, hogy udvaroljanak neki, stb. más lenne. Az, hogy pasiként hivatkozik a többi férfira nem jelenti azt, hogy potenciális párként gondol rá, ezt csak te raktad hozzá magadban.
Ha vannak több éves baráti kapcsolataim, azokat nem rúgom fel egy párkapcsolat miatt, viszont nem is titkolózom róla, nem rejtegetem őket az aktuális partner elől. Aki ha nem fogja fel, hogy ők vannak, és féltékenykedik rájuk, akkor viszontlátásra.
Viszont! Párkapcsolat alatt nem ismerkedem, nem alakítok új kapcsolatokat.
Nyilván féltékenykedik minden pasi, ha ennek táptalajt adsz. És azzal, hogy titkolózol róluk, nem vagy őszinte, ezzel azt támasztod alá, hogy van oka féltékenykedni.
17# ő olyan alapon akar a telomba nézni hogy ő még a kódját is megadta nekem, semmi takargatnivaloja nincs.
De en mondtam neki hogy en tanultam mar az exből es tudom azt hogy ő is a semmibe is belelát mindent. Nem egyszer magyarázkodtam már órákon át olyan miatt is hogy uristen bejelöltem vkit ismerősnek.
Es nem azert nem akarom megmutatni mert pasiznék, hanem olyanok miatt IS balhé van, ha teszem azt, csak az időjárásrol beszélgetek!
De jott egy üzi, megláttott a férfi nevet, fogta a fejét hogy ő mekkora hulye volt jesszus hogy velem van es azonnal otthagyott ignorált.
Most meg legszívesebben komolyan felképelném hogy ezt tette velem hogy én meg kerestem őt mjndenhol, aggodtam, fájdalmat éreztem, ugy hogy meg sem érdemeltem!
Es ígergettem, hogy tiltok mindenkit.
Képtelenek azt elhinni hogy én nem tekintek más férfiakra olyan szemmel, hogy vele(is) lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!