Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?
Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.
Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.
Nagyon szerelmes vagyok.
És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.
Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.
Nem veszi fel.
Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!
Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.
"Azzal beszélget, akivel akar! Akinek annyira nincs önbizalma, hogy egy sima chattól töpörödni kezd és hisztizik, mint egy tini kislány mensi idején, az nem férfi."
Szerintem meg az nem férfi aki mellett ezt meg lehet tenni. ;)
Szerintem is hülyeség minden egyes ellenkező nemű embert ilyen szintű veszélyforrásként látni. És ebben nem is szabad engedni. Nem lehet elzárkózni a világtól, amiben a másik nem az emberek kb felét teszi ki. Teljesen nonszensz.
Ha pl férfi fogorvosod (ne adj isten nőgyógyászod) van, akkor válts orvost azonnal? Vagy ha egyetemen/munkahelyen olyan team-ben dolgozol, ahol van másik nemű is, akkor iratkozz ki/mondj fel? Ez a szintű féltékenység már beteges, teljesen elveszítette a realitást. Ez már nem a beléd vetett bizalomról szól, hanem a saját önbizalomhiányáról.
Csak azért mert két ellenkező nemű ember beszél, akár élőben, akár neten, nem kell azonnal arra gondolni, hogy szex miatt teszik. Nem kell saját magatokból kiindulni, akik ezt hiszik. 🤭 Szerintem nincs olyan ember a földön, aki eddig lefeküdt volna minden emberrel, akivel valaha beszélgetett 😂
Szerintem jobb lenne ezt a kapcsolatot nem erőltetni, hosszútávon nem lesz jobb, sőt, ha ilyenekben engedsz, csak még nagyobb kontrollt fog akarni, amég senki más nem lehet az életedben, csak ő. Most is elérte, hogy te érezd szarul magad, és te üldözd, és könyörögj a bocsánatáért. MENEKÜLJ!!
35#azért törölgetek mert az evtizedes baratokkal is beszelgetek.
Volt amikor utaltak nekem kölcsön. Aztan en meg vissza. Még ennyit se tudok megmagyarazni hogy miert utal nekem pénzt egy férfi ismerősöm! Már ilyenekbol is baj van. Ilyenek miatt is torolgetek!
Megvolt amugy a nagybeszelgetes.
Mondtam neki hogy ne csináljon ki.
Es tegnal hívott pont megint egy haverom. Videochatre vettuk, hogy ne legyen feltekeny, beszeljunk akkor hármasban. Régről ismerik is egymást, de a barátom nem emlékszik a haverra. haverom meg direkt elkezdte szívni a vérét poenbol. Meg az enyémet is.(rengeteget szoktunk amugy röhögni)
De leállítottam.
Hát szóval ha még be is mutatom neki a másnemű barátaim még az is határeset, hogy mikor "kattan be"
Még reggel is gyanusitott azzal, hogy biztos azért hívogat, mert van koztunk valami.
De sikerült elsimítani.
A lényeg: sikerult annyiban önérvényesítenem, hogy van benne empátia az látszik, hogy ez nekem fáj, mikor ignorál es nem hisz nekem. Ő ezt érti.
De amúgy látszik rajta, hogy bármikor egy aprobb "pöccintestol",ha csak másra nézek is," el fog durranni az agya"máskor is.
Mégsem sikerult elsimítani.most hívott.
Ma meg ezen kattog a tegnapi haveromon..
Ez a végtelenségig fog menni, amíg meg nem oldod...
Ebben már úgy tűnik senki sem tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!