Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem merem neki megmutatni a telefonom ezert nem bízik?

Figyelt kérdés

Ha pasikkal írkálok kapásbol azt hiszi van valami koztunk.

Mániákusan törölgetek telefont mutatni se merem mert az ex is ilyen volt, ha csak annyit is írok masnak, hogy esik az eső, már abbol bqlhe van.

Nagyon szerelmes vagyok.

És most itthagyott mert írt nekem valaki. Egy pasi.

Aki engem nem érdekel mint férfi, nem csalom őt, de nem hisz nekem.

Nem veszi fel.

Úgy érzi átverem hogy mekkora hulye hogy velem van!

Én meg teljesen kivagyok most, és teljesen ártatlan.

2021. dec. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Az ex kozben felkeresett személyesen mert le van tiltva. És jött fenyegetni, ha nem békülök vele ki, akkor minket szétszed.

A hidegháború már megy is..(ilyen olyan jelentgetések, párom tel.zaklatása, rosszhírnév keltése rólam stb)

Ezt hogy mondjam el neki?

Azon totálisan kiakadna ha megtudja, hogy egyáltalán csak szóba álltam vele. Nemhogy a többin es ugy, hogy közben még mindig a tegnapi haveromon is "kattog", épphogy meg van nyugodva most egy kicsit, ami bármikor robbanhat.

2021. dec. 9. 14:19
 42/60 anonim ***** válasza:
Mikor szakítottatok az exszel?
2021. dec. 9. 14:20
 43/60 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, csak nem az a csaj vagy, aki mostanában minden áldott nap kiír kérdést hol az exéről, hol az aktuális pasijáról?
2021. dec. 9. 16:20
 44/60 anonim ***** válasza:
92%
Na jó, ez vagy kamu, vagy totál kriminális vagy.
2021. dec. 9. 17:01
 45/60 anonim ***** válasza:
92%
Szóval adott egy esélyt erre a "haverod" elkezdte szívni a vérét, meg a tiedet is? Gratulálok. Nem csodálom, hogy nem bízik benned meg az ilyen bunkó haverokban. Most meg még az ex is... Érdekes módon normális, megbízható nőkkel ilyenek nem történnek. Ha van egy kis esze elhagy. Ha van egy kis eszed elengeded..
2021. dec. 9. 17:50
 46/60 A kérdező kommentje:

Ha van egy kis esze elhagy?

Ha lenne egy kis esze inkabb tudná azt, hogy szereti valaki nagyon.

2021. dec. 9. 23:33
 47/60 A kérdező kommentje:

Ma is kicsinál.

Nagyon nehezen birom már lelkileg.

Múltkor kértem pedig hogy oldjuk meg, mert kegyetlen amiken átmegyek ilyenkor.

Mégis ugyanazt teszi velem.

Mint múltkor. Illetve most még rosszabb.

2021. dec. 9. 23:34
 48/60 anonim ***** válasza:
92%
Az a lényeg, hogy neked jó legyen, ő le van szarva? Ilyen önző hozzáállással mindenki menekülni fog tőled...
2021. dec. 10. 08:19
 49/60 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy tiltottam mindenkit.

Nem, nincs leszarva.

Megint ugyanott vagyok hogy ezeréve barataim tiltva, ex aki rendes amugy(össze is haverkodhatnának),szintén tiltva.

Olyan mintha csak én tennék érte.

Momdtam is neki nekem állandoan bizonyitanom kell hogy nem kell más, és ő?? Csak szabályoz, elvár. En honnan tudjam hogy komolyan vesz e vagy akármi?

Es akkor olyan dumákkal jön hogy ő érzékeny, egy filmen is elsírja magát hiába nem látszik rajta, nem akar sérülni, fél, meg stb. Es nagyon ragaszkodó nagyon tud szeretni, bla bla bla

Egyszer se mondta azt ebben a nagy hegyibeszédben hogy engem szeretne, akarna, hanem csak ugy általánosan beszélt.

2021. dec. 10. 10:04
 50/60 anonim ***** válasza:
92%

"Az ex kozben felkeresett személyesen mert le van tiltva. És jött fenyegetni, ha nem békülök vele ki, akkor minket szétszed.

A hidegháború már megy is..(ilyen olyan jelentgetések, párom tel.zaklatása, rosszhírnév keltése rólam stb)"

"ex aki rendes amugy(össze is haverkodhatnának)"

Ez ugyanaz az ex? Vagy egy másik? Kész káosz az életed, nyomorultak az exeid, ostobák a haverjaid, te sem vagy normális, így mégis hogyan akarsz egy normális párkapcsolatot?

2021. dec. 10. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!