Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lehurrognak tudom, de megis ti benne lennetek? Van-e? Mas is igy vagy mi vagyunk tul nyitottak?
vannak ilyen pasik akik leszarják, ha a csajuk félre kur. az a lényeg hogy o is tudjon dugni es ennyi. csak ezt ami kettotok kozott van, nem parkapcsolatnak hivjak, hanem szexkapcsolatnak.
cupp.
de en szeretem es ez most komoly
ugy indult ki hogy volt egy fantaziam hogy 3 ban legyunk valakivel es o is benne volt de mar utolso pillanatban kilepett es otthagyott ket pasival , azzal az indoklassal hogy o nem tudja vegig nezni h en massal vagyok szexualisan es inkabb veluk hagy hogy teljesuljenek a vagyaim
es igy maradtam a ket pasival , hat eleg sokat iszogattunk meg fuvet is hasznaltam hogy feltudjak szabadulni,
es a szexpartnerem egyik az a ket pasi kozul mert megkedveltuk egymast
es en nem tudom elhagyni a parom mert tenyleg szeretem es a viselkedesebol azt szurom le hogy o is szeret
osztom az előttem szólók véleményét, ez nem egészséges. Vagy nem szerelem vagy nem kapcsolat. "Szia Kicsem, átmegyek Katihoz dugni. - Oké, akkor én addig áthívom Tibit.- Rendben, este találkozunk"
Vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!