Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 eve vagyunk egyutt parommal szeretjuk rgymast nagyon,deszerintem kezd betegesse valni.Mivel nem engedi hogy dolgozzam igy o tart el,viszont tudjatok egy nonek vannak igenyei es nem szeretnek ugymond "szemtelen lenni" es az o penzet kolteni...???
Figyelt kérdés
Szoval nem szeretnem az o penzet kolteni az en kis dolgaimra
Mit tegyek? Sokszor gomdolkodtam hogy inkabb kilepek ebbol a kapcsolatbol,mivel ugy erzem vissza tart az eletben.. nem dolgozhatom,sot mar sokszor az is baja ha anyukamat meg latogatom mert abba a faluba el az exem is..Es ugy erzem mintha nem szeretne hogy elorebb jussak az eletben
Tanacsok?
2021. dec. 6. 16:29
1/9 anonim válasza:
Tanács: eleve nem lennék olyannal, aki "nem enged" dolgozni. Én lelépnék egy ilyen kapcsolatból, neked is ezt javaslom.
2/9 anonim válasza:
Hogy tart el, ha nem ad pénzt a dolgaidra? Ingyen lakás és kaja, és ennyi?
Legalább okosan csinálja, és a TB miatt kamura be vagy jelentve, papíron?
3/9 anonim válasza:
Most kepzeljetek el, hogy annyira szolgalelkuek vagytok, hogy nem mentek dolgozni, mert a here palitok NEM ENGEDI XDD
4/9 anonim válasza:
én nem is értem, hogy léteznek ilyen emberek...minidg azt hiszem, ilyen csak a mesében van, oszt' tele van a témakör ilyennel
5/9 anonim válasza:
Azt akarja, hogy kiszolgáltatott legyél. Akkor se tudd elhagyni, ha rosszul bánik veled.
6/9 anonim válasza:
Ez egy klasszikus bantalmazo kapcsolat kialakulasanak elso lepese.
7/9 anonim válasza:
Úristen, az egyik legnagyobb red flag. Bántalmazó a pasid, nagy eséllyel személyiségzavaros is.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem az szurja a szemem hogy nem enged dolgozni, hanem hogy nem akarod a penzet kolteni😀
Odaadsz mindent de nem kapsz semmit, es ez igy neked jo. Gratulalok. Meg hogy papucsfeleseg nem letezik.
9/9 anonim válasza:
Mivel nem engedi hogy dolgozzam - eddig a mondatig lenne a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!