Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás?
Hosszú story.
4 éve vagyunk együtt Egy nagyon jó kapcsolatnak indult majd kiderültek dolgok...
Amíg én kismama voltam ő rendszeresen talalkozgatott az exevel és én erről semmit nem tudtam. Kismama voltam már és vártam a babánk.
Aztán kiderült...allitolag csak véletlen futottam össze mindig de egy-egy selfire, kv-rá mindig volt idő érdekes mód. Nem számoltunk el egymásnak minden percunkkel én sokszor azt hittem dolgozik, bíztam benne.
Az egyik képen 4 fal közt vannak. Kettesben.
Allitasa szerint nem történt semmi köztük, szerintem meg igencsak gyanús a dolog.
Még próbáltam megbocsajtani neki de nem megy, bizalmatlan lettem és minden kis apró veszekedésnel felhozom ezt neki, mert nagyon fáj.
Tudom így már egy 0 a kapcsolatunk de itt a pici babánk, lassan fél éves és lehet szétmegyunk.
8as biztos is :(
De 1000x leultunk már megbeszelni és nem vallja be mert szerinte nincs mit.
Ugyanmár.
Full hülyének néz.
Jelentem kiderült hogy az csak a felszín volt a kavezgatas.
Az exem (mára ex lett!) bevallodta hogy neki elszolta magát hogy osszejarnak.
Még aznap eltakarodott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!