Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadható? Kétszer próbáltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható? Kétszer próbáltam egy lánnyal,de mivel én lassú vagyok érzelmileg,de neki sokkal hamarabb kialakultak az érzelmek.

Figyelt kérdés
Ezért én kevés voltam neki, O pedig sok nekem. Rengeteg időbe telik míg megszeretek vkit. Mindig ez volt. Most harmadjára megkerestem és azt mondtam neki,hogy próbáljuk meg újra, de úgy, hogy limitek közé tesszük a dolgokat. Nem mondjuk ki hogy kapcsokat ,csak tali ,szex és így hátha a lány nem fog annyira gyorsan kötődni és én is így kapok időt ahhoz,hogy megszeressem az én lassú tempómban. Ez így elfogadható lenne ?
2021. dec. 5. 17:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

😅😅😅

Remélem a hátad mögött félre megy , lesz új , normális párja . Te meg addigra kötődni fogsz hozzá, de addigra vége lesz.

2021. dec. 5. 19:34
 32/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell neki semmit bizonyítania egy lelkisérült nyomoréknak.
2021. dec. 5. 20:21
 33/36 A kérdező kommentje:
??
2021. dec. 5. 20:23
 34/36 A kérdező kommentje:
Jah hogy az en lennék...hát igen
2021. dec. 5. 20:23
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

#30 Te azt nem érted, hogy át akarod formálni őt, mint valami átnevelő táborban. Hogy "ez a próba", és mi lesz később?

Ha jól viselkedik 1-2 hónapig akkor maradhat?

Milyen nő lenne belőle? Hogy lenne ő igazi társad, ha nem lehet önmaga?

Így csak egy betanított ember lesz, aki mindent úgy csinál ahogy neked jó, mert csak akkor felel meg, és csak így lehet a társad!

Ezt nem lehet csinálni hosszútávon. Tagadja meg a saját személyiségét? Te magad is leírtad, hogy valami nem jó, csak nem részletezted, hogy mi.

Gondolom te is beleestél abba a csapdába amibe sokan.

A szex függést alakított ki nálad, és azt hiszed ez elég egy hosszútávú kapcsolathoz. Szex közben hormonok (pl. oxitocin) szabadulnak fel amik kötődést váltanak ki. Erre szépen rá lehet szokni, ami nem is lenne baj egy normális kapcsolatban, ahol egyezik a felek személyisége, jövőképe, gondolkodásmódja stb.

De nálatok ez nem így van, ezért te ultimátumot adtál a csajnak, hogy ő változzon meg úgy, ahogy neked jó.

Mi rá a biztosíték, hogy ezt évekig bírja? Évekig olyan "személyiséget vesz fel" ami neked jó, de tőle távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől?

Ha hosszútávra gondolkodsz szerinted, hogy lehet így együtt élni valakivel?

Azt sem tudod, ki ő valójában, mert te át akarod formálni őt! Az amit látsz belőle (személyiségéből) nem teszik neked, csak a lényeg a szex, meg gondolom anyagilag is jól áll a csaj, biztos lehet vele dicsekedni.

Most már csak el kellene valahogy viselni a személyiségét, erre te zseniális módon kitaláltad, hogy akkor változzon meg!

Én sok szerencsét kívánok neked ehhez, de ne haragudj meg rám, mert én már most megmondom neked, hogy nem lehet egy ember alapszemélyiségét átformálni csak esetleg egy ideig, amíg szegény se lát, se hall a szerelemtől.

Ha majd felébred a rózsaszín ködös álmából akkor úgyis szétmentek, de ne legyen igazam!

2021. dec. 5. 20:26
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Azta mindenit...

Ketlem hogy menni fog neki, mivel ő tisztában avval hogy Te nem vagy szerelmes bele. Ő pedig már totál oda van érted és szerelmes. Ezen pedig nem fog tudni uralkodni,nem fogja tudni irányítani.

Megorulnek ha úgy kéne lennem valamibe vagyis valakivel akiért én totál oda vagyok, de tudom azt hogy ő nem érzi viszont.Folyamat azon kattognek mit és hogy csinálják hogy végre szeressen.Allando megfelelési kényszerbe lennék.

S ha ki is bírnám azt az időt az se garancia hogy szerelmes lesz belém.

Másrészt pedig Te meg együtt se vagytok de már elvarsz tőle dolgokat, így és úgy kell viselkednie, és hozzád állnia.

Te mit teszel érte? Esélyt adsz? Azta...

Kíváncsi lennék nagyon a többi exedre, ők ezt hogy bírták ki. Gondolom nekik is ennyire nehezen megy hogy szerelmesek legyenek, esetleg évekig barátok voltak.

Mondanám hogy engedd el ezt a lányt, hagyd békén hpgy mindketten megtalaljatok azt az embert aki hozzá illik.

Viszont az írásodbol ítéltve Te kínozni fogod sokáig ezt a lányt..

2021. dec. 6. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!