Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható? Kétszer próbáltam egy lánnyal,de mivel én lassú vagyok érzelmileg,de neki sokkal hamarabb kialakultak az érzelmek.
Nekem az a bajom a leírásoddal, hogy másodszorra írod, hogy így ő mit fog csinálni, hogy működjön a kapcsolat.
Az igazi kérdés, hogy te mit fogsz csinálni, hogy gyorsabban szeresd meg? Mindaddig, amíg erre nem tudod a választ, szerintem nem érdemes belemenni semmilyen kapcsolatba.
Amúgy meg 1-1,5 év nagyon sok idő. Szerintem, ha valakit ennyi ideig tart megszeretni, akkor inkább keress sok barátot és ha már szereted őket, akkor kezdj párkapcsolatot.
Ezzel a lánnyal meg hagynám. Az, hogy máshogy címkézed fel a kapcsolatotokat, nem fog segíteni a jelen helyzeten, mert a csaj fülig szerelmes beléd, nem kell neki "több idő", hogy beléd szeressen. Egyszerűen érzéketlen tapló dolog ráhagyni a probléma megoldását, hogy te hónapokig filózhass tovább rajta, hogy szeretni fogod-e vagy nem.
Biztos vagy benne, hogy a lányok vonzanak amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!