Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltam célozni a szexpartneremnek hogy többet érzek iránta, de nem vette a lapot?
Figyelt kérdés
1 eve járogatunk össze,de nekem van más és mindig azt kérdezgeti, hogy meddig akarok együtt lenni vele meg vele akarok-e még lenni. Én múltkor mondtam neki, hogy mással akarok lenni, nem a párommal, erre nagy hallgatás lett. Szerintetek Nem vette a lapot?2019. okt. 13. 11:53
1/12 anonim válasza:
Nem vette a lapot. Mi lenne, ha őszinte lennél vele?
Az se biztos, hogy ő többet akar tőled. Pontosan tudja, milyen vagy. Jobban, mint a párod.
2/12 anonim válasza:
Szerintem vagy megijedt, vagy nem akarja venni a lapot. Értette a célzást, csak vagy berezelt, vagy nagyon nem kellesz neki többként és nem akart megbántani.
3/12 anonim válasza:
A férfiak elég lassú felfogásúak az ilyen célozgatások tekintetében...tapasztalat.
4/12 anonim válasza:
Egyenes választ kellett volna adjál.Igy gondolhatott egy harmadikra is.
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg vette, csak leszarta. Nem azért kérdezgette, mert össze akar veled jönni, hanem csak ne dugjál mással.
6/12 anonim válasza:
Miért akarna egy olyannal lenni akinek van barátja és tudja, hogy megcsalja? Ha ő lenne a barátod is megcsalnád ezért vagy csak szexkapcsolatba vele és nem rendes kapcsolatba.
7/12 anonim válasza:
Nem véletlenül kérdezgeti...
Ideje lenne egy beszélgetésnek, mit is akartok egymástól.
Nyilván benne van a félelem, hogy ő is úgy jár, mint a mostani pasid.
8/12 anonim válasza:
Szerintem vette, csak nem akar többet tőled. Azért ezt tisztázd vele!
9/12 anonim válasza:
A férfiak szexpartnert altalaban nem komoly szándékkal keresnek, főleg nem vesznek komolyan olyan nőt aki velük csalja a párját. Csak azert kellesz neki hogy lefekudjetek egymassal es ennyi. Ezt el kell fogadnod.
10/12 anonim válasza:
Csak azert erdekli, mert kivancsi, hogy a baratod mikor fogja szarra verni, ha tovabb huzzatok es kiderul. Biztos ilyen no kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!