Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a férjem helyettem inkább a barátait választja? Több időt tölt velük mint velem. Próbáltam vele erről szépen, csúnyán is beszélni, de nincs változás.
Nincs kaja, nincs zsebpénz, nincs takarítás, nincs tiszta ruha.
Esténként érj haza későn. Étteremben étkezdébe egyél és haza semmilyen kaját ne vigyél.
Majd csak rájön hogy valójában egy mentális betegségre hivatkozó parazita, ingyenélő, naplopó.
Sajnos sok olyat ismerek aki hasonló taktikával tarttatja el magát egy nővel. Te gyakorlatilag egy ingyencseléd vagy aki még a szexuális igényeit is kielégíti.
#6-nak igaza van, egyáltalán nem a barátok a probléma, hanem ti. Te meg a férjed.
Szerintem nem ártana meglátogatnod egy pszichologust, hogy kiderüljön nálad milyen mentális gubanc húzódik meg. Mert valami van, az biztos. Normális ember nem ragaszkodna foggal körömmel egy ilyen semmirekellő alakhoz. Mintha a gyereked lenne. Te tartod el, te látod el otthon is, főzöl, mosol rá, takarítasz utána stb. Mert ő meg arra sem képes, hogy akkor legalább ezt a terhet átvegye tőled, ha már pénzt nem keres.
Mi szükséged van neked egy ilyen nyomorékra? Mit szeretsz benne? Ő nem társ az életben, csak egy ingyenélő sz.rdarab. Te meg egy csicska vagy csak ebben a kapcsolatban. Szóval korántsem a barátokkal van itt gond, mar előttük is egy kalap gané volt ez a házasság.
Szóval jó lenne, ha rájönnél mi a fészkes frászkarika tart ebbe benne, miért ézed úgy, hogy neked erre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!