Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó ez neki? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez neki? Mit tegyek? Már mindent próbáltam

Figyelt kérdés

Folyton késik a párom. Együtt élünk. Nem 5 perceket, hanem 3-5 órákat. Mindig ígérget, hogy pontos lesz, de nem. Az a gond, hogy én időre kész vagyok, ha tudom hogy mikor jön én addigra mindent elintézek és mehetünk intézni a dolgunkat (bank, bevásárlás stb.). Nagyon rosszul érzem már magam emiatt. Görcsbe rándul már mindenem ilyenkor. Egyre mélyebben vagyok emiatt. Az biztos, hogy nem inni jár. Elméletileg mindig elhúzódik a dolga. A legjobb az volt amikor megkértem, hogy ne késsen, hogy együtt lehessünk, segítsen lelkileg felkészülni egy műtétre, meg a kórházra és délután helyett este jött haza. Nem tudom miért csinálja ezt velem. Ha meg másnap nem vigyorgok, mint a tejbetök, akkor még ő sértődik meg és várja, hogy közeledjek.

Én sosem tettem ilyet, nem bántottam, nem vétettem ellene. Akkor miért teszi ezt? Három éve vagyunk együtt.

2018. júl. 19. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

3-5 órákat késik? Ez már bocsánat, de mióta kapcsolat? Tuti nincs olyan munkahelye ami ezt igazolja, hogy neki annyit távol kell lennie.

Ne haragudj, de el kell gondolkodnod a kérdésen, hogy valószínűleg meg csal tégedet.

2018. júl. 19. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert nem vagy fontos neki, csak használ, amíg nem talál jobbat.

Én azt nem értem, te miért vagy vele?

2018. júl. 19. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán akar ő veled lenni inkább van távol tőled,én se erőltetném,önbecsülés,ne várd meg mig beközli h lapát megvan a barátnő..
2018. júl. 19. 21:02
 4/13 A kérdező kommentje:

Mert idiota vagyok. Folyton gyozkodom magam. Ha a bejelentett munkahelyén dolgozik akkor nem késik, csak max 30 percet. De, ha valakinél "besegít" a felújításba, vagy egyéb munkába, mindig az a szöveg, hogy "mondtam nekik előre, hogy legkésőbb 5kor el kell jönnöm, mert dolgunk van". Érdekes, hogy ezt sosem tartja be. Mindig tovább marad.

Mrllettem ült pl másnap, amikor felhívta xy, hogy "na nagyon kiakadt az asszony, hogy késtél?" erre ő vigyorogva mondta, hogy neem dehogy.

2018. júl. 19. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

"Ha egyszer azt mondod, hogy ekkor meg ekkor ott leszel valahol, és mégsem vagy ott, akkor csak egy mentséged lehet. Valami szörnyűséges dolog történt és elpusztultál. Mert, ha még élsz, csak egy kicsikét is, akkor is hírt adsz valamiképpen, hogy miért nem lehetsz ott, ahol várnak reád. Mert az emberi élet legdrágább kincse az idő, nem lehet pótolni semmivel. S aki másokat várakoztat, az időt lop el tőlük. Ha csak pénzt lop el másoktól, azt jóváteheti. De az ellopott időt nem lehet pótolni semmivel.

Wass Albert"

NE hagyd, hogy bárki is rabolja az életidődet, mert igenis a te felelősséged, ha már sokadjára történik.

6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez színtiszta bunkóság. Annyi egyedülálló férfi van a világon aki sosem késne hozzád. Ideje változtatni :)

De persze előtte szólj neki hátha a kidobás félelme megváltoztatja :)

7/13 A kérdező kommentje:
Itt már semmi nem segít. Mindent megpróbáltam. Összetört teljesen, hogy ennyire nem becsül.
2018. júl. 19. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Győzködd csak magad virágszálam...

De ennek jobb ha vége.

Nem valami fényes jövő áll előttetek...

Nem jó ötlet vele maradni, éveket pazarolnál el feleslegesen

2018. júl. 19. 22:09
 9/13 anonim ***** válasza:

a pali meg lehet úgy van vele,hogy azért melózik ennyit,hogy megalapozza a közös életeteket.

szerintem ezért is nem érti a durcidat másnap,mert ő inkább elismerést várna,hogy ennyit hajt,meg még túlórázik is.

mondjuk ez nem mentség arra,hogy miért nem tud írni egy sza-r sms-t,hogy túlórázik.

a másik meg ha valaki sokat melózik,főleg ha fizikai munkát,akkor mások lesznek a prioritások a legtöbb esetben.

mert ott lesz a meló,az evés meg az alvás,ezen kívül meg zombi üzemmód.

és értetlenül fog nézni,nem fogja érteni,hogy miért "mimózáskodsz".

2018. júl. 19. 22:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Drága szivem csak szólok, hogy nem túlórázik. Mindent én fizettem. Ő meg szívességből megy, mert milyen jófej, mással. Amúgy mindenünk megvan. Szerintem több is, mint megerdemelnenk, de nem becsüli meg. A fizikai munkát meg hagyjuk. Egész nap ül egy gépben. Voltam már vele szívesség munkát végezni. Ő a gépben én meg a napon. Szóval kicsit eltevedtel. De igazad van, ott baxtam el, hogy mindig elhitettem magammal, amit epp kellett.
2018. júl. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!