Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó ez neki? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez neki? Mit tegyek? Már mindent próbáltam

Figyelt kérdés

Folyton késik a párom. Együtt élünk. Nem 5 perceket, hanem 3-5 órákat. Mindig ígérget, hogy pontos lesz, de nem. Az a gond, hogy én időre kész vagyok, ha tudom hogy mikor jön én addigra mindent elintézek és mehetünk intézni a dolgunkat (bank, bevásárlás stb.). Nagyon rosszul érzem már magam emiatt. Görcsbe rándul már mindenem ilyenkor. Egyre mélyebben vagyok emiatt. Az biztos, hogy nem inni jár. Elméletileg mindig elhúzódik a dolga. A legjobb az volt amikor megkértem, hogy ne késsen, hogy együtt lehessünk, segítsen lelkileg felkészülni egy műtétre, meg a kórházra és délután helyett este jött haza. Nem tudom miért csinálja ezt velem. Ha meg másnap nem vigyorgok, mint a tejbetök, akkor még ő sértődik meg és várja, hogy közeledjek.

Én sosem tettem ilyet, nem bántottam, nem vétettem ellene. Akkor miért teszi ezt? Három éve vagyunk együtt.

2018. júl. 19. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kezdem érezni h inkább te akarsz kilépni. Mondjuk nem csodálom.. De akkor ne a másikra háritsd. Mond ki nem akarsz vele igy élni ennyi,és lépj ki,probléma megoldva.
2018. júl. 19. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Így van ahogy utolsó írja.

Te győzködöd magad arról, hogy miért lenne még is csak jó vele maradni, hogy miért nem kéne még is csak ott hagyni, és van egy másik oldalad aki győzködi az első oldaladat, hogy te hülye hagyd már ott!!!

első Te: jajj nem biztos, hogy jó ötlet, lehet, hogy nem is olyan...

másik Te: te hülye vagy első felem?? hagyd már ott a pics**ába nem látod, hogy egy kretén???

Szóval összességében, jobb lenne a másik te.

2018. júl. 20. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, izgulsz, mert kórházba kell menned és akkor se megy haza...
2018. júl. 20. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!