Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen sűrűn látogatjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sűrűn látogatjátok a szülőket?

Figyelt kérdés

Nekem ez már kezd teher lenni olyan értelemben hogy havi szinten menni kell és ott aludni barátnőm szuleinél. Mindent úgy alakítani hogy meg tudjuk oldani ezt.

Nem történhet olyan hogy ez kimaradjon.

Semmi gond a látogatassal hogy reggel megyünk este jövünk lenne. Vagy ha ünnep van esetleg ott alszunk. De nem ez van..pláne hogy kb 40percre vannak tőlünk.

Nem tudom meddig akarja még így ezt a hazajárok aludni dolgot csinálni..mert 8.éve ez megy..gyerekkel is hazajár majd aludni..??

2021. dec. 1. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*nem ottalvósra értelemszerűen
2021. dec. 2. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Havi 1 szer mész tehát a 30 napból van egy, és mindent ahhoz kell igazítani?

Ezt hogy csinálod?

2021. dec. 2. 04:43
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Megértem, hogy terhes számodra. A barátnődnek szóltál már, hogy zavar ez a helyzet és szeretnél változtatni?
2021. dec. 2. 04:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen mondtam már neki de jött a h.lye szöveggel hogy tiltani akarom az anyjától stb. Erre azt mondtam neki hogy nem azt mondom h ne menj haza csak ne kelljen mindig ott aludni, nem beszélve hogy az anyjáék szobája van ketté választva egy nagy szekrénysorral és úgy van megoldva egy kis zug az ágyunknak
2021. dec. 2. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne menj, ennyi. Össze vagytok nőve? Én így szoktam külön menni a szüleimhez, párom is, van amikor együtt. Komolyan ilyen dedós szintén álltok?
2021. dec. 2. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!