Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan álljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan álljak ehhez a dologhoz? Az egyik barátnőm “megcsalja a párját”

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik legjobb barátnőm és én mindketten 21 évesek vagyunk. Nekem 2 éve, neki pedig 5 éve van barátja. Ahová járunk egyetemre, idén jött egy új srác, aki egyébként nagyon helyes, egy hete összefutottunk és beszélgettünk vele és mondhatni azóta a barátnőm oda-vissza van értve, ő már azóta kettesben is találkozott vele 3x is, kávézni voltak stb. Kikötötte barátnőm, hogy nehogy el szóljam magam, hogy neki van pasija amúgy 5 éve. Nem tudja ezt nyomon követni a srác mivel a barátnőmnek nincs facebookja, snapchaten beszélgetnek ahol eltűnnek az üzenetek. Én véletlenül elszóltam magam, hogy a barátja így-úgy.. és egyből kivágta magàt a helyzetből, hogy már neki nincs barátja most szakítottak nemrég, már ő szingli. És meg is haragudott rám, hogy miért szóltam el magam. Mindig a barátaitól, családtagjaitól kéri kölcsön a jobbnál jobb kocsikat barátnőm, hogy a találkozókra úgy menjen és hogy a pasinak villogjon az autókkal. Direkt azért vett méregdràga cuccokat is magára, ilyen hogy mondjam képmutatásból.

Nincs vele semmi bajom , de ez már kicsit idegesítő, hogy nem 1 ilyen “kilengése” volt már, és a pasi szerintem odavan érte, közbe meg amúgy van barátja és jóban is vannak. Engem nagyon irritàl ez a viselkedés, sajnálom a fiúját. És csak egész nap àradozik az újdonsült fiúcskáról, aki egyébként tényleg nagyon helyes és ezért is nem fair, hogy 2 vasat is tart a tűzben, a 2 pasi mit sem tud egymásról, hogyan vágjam ki magam ebből a helyzetből? Kénytelen vagyok egész nap vele lenni mivel egy egyetemre és egy szakra járunk.

2021. nov. 30. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

10#Miròl hadoválsz?Ha esetleg olvasnál is abból amit a kérdezö irt,talán nem irtál volna ilyen sületlenségeket.A nö megcsalja a barátját,te erre azt mondod ez rendben is van.De akivel csalja annak is hazudik!!.

Áruld már el,hogy miert is erdemlik meg mindketten?Mondjuk az új csávó miert erdemli meg?

Mi igazolja ezt?A "nehéz gyermekkorom volt" vagy mi ?

Nem kell hogy ismerjem a nöt.Eleg jellemzést adott a kerdezö.

Lehet hogy te bátran ajánlanád a legjobb férfi ismeröseidnek vagy a fiútestvérednek,lelked rajta.De én biztosan hogy nem!

A "van némi hibája",meg "másként gondolkodik" és az ocsmány viselkedés között érzek nem árnyalatot.Ha te nem,akkor a te dolgod.

Hasonló a hasonlóakkal,tartja a mondás.

2021. dec. 1. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Én honnan tudjam, hogy miért érdemli meg a két srác? Semmi közöm hozzá. Sok dolog miatt megérdemelhetik. Például a párja lelkileg terrorizálja otthon, a másik srác pedig egy nőcsábász. Akkor megérdemli mind a kettő. Rengeteg olyan dolog lehet, ami miatt megérdemlik, de az is lehet, hogy nem érdemlik meg. Mint mondtam, nem szólnék bele más életébe, mivel nem látok bele az emberek teljes életébe, nem látok bele a fejükbe sem, így egy általam ismert egy dolog miatt nem fogok ítélkezni senki felett főképp úgy, hogy semmi köze hozzám.

Engem csalnak? Nem. Én csalok? Nem. Az én életemet befolyásolja ez? Nem. Akkor miért szólnék bele?

Semminek nem kell igazolnia ezt, senki nem tartozik magyarázattal egy olyan embernek, akinek semmi köze a dologhoz. Ne gyere itt a hülyeségeiddel, hogy nehéz gyerekkor. Mindegy, hogy miért csinálja ezt, amíg neked nem árt vele, azt csinál amit akar, nem kell a szart kavarni bármiféle háttértudás nélkül csak azért, mert tudsz 1-2 dolgot. Főleg nem úgy, hogy az ember megbízik benned, elmondja neked a “bűnét”, te pedig visszaélsz vele, mert játszod itt az angyalkát, hogy “jaj, valakit elárulnak, nem hagyhatom szó nélkül”. Nem öltek meg senkit, nem követett el bűncselekményt senki, így neked ehhez az égegyadta világon semmi közöd nincs.

Maximum ahhoz lenne közöd, ha a baratnődet csalná a párja és te tudomást szerzel róla, mivel a barátnőddel “kötöttél szövetséget”, nem pedig a random csávókkal. Ezt jelenti a barátság, ez egy szövetség, ha valaki nem tudja ennek a jelentését, az ne barátkozzon, ennyi.

Másrészt kedves 11-es. Nem ajánlgatnám a fiútestvéremnek sem senkinek, ne keverjük a szezont a fazonnal. Vannak egy hűtlen embernél sokkal rosszabb emberek is, de ezek szerint nem nagyon ismersz embereket, ha számodra ez a legnagyobb hiba egy emberben.

Semmi köze a barátnőjének ehhez, neki ezzel nem árt, ez a lány saját szerelmi élete. Az, hogy párkapcsolatra nem való és virágról virágra száll, az egy dolog. Nem szép dolog, nem lennék vele kapcsolatban, de nem is nekem kell a pasijának lenni.

Egy munkahelyen rosszul teljesítő ember is lehet jó apa/anya. Vagy egy jó apa/anya is lehet vezetői pozícióban egy nagyon jó főnök és jó munkaerő. Egy szegény/beteg embereket vagy állatokat segítő ember is lehet egy hűtlen férj/feleség. Egy 8 osztályos ember is lehet tisztességesen dolgozó és egy több diplomás ember is lehet egy másokon élősködő bűnöző és így tovább rengeteg dolog. Kiváncsi lennék, hogy te az élet minden területén tökéletesen teljesítesz-e, az életviteled kifogástalan és a személyiséged, a tulajdonságok amikkel rendelkezel mind tökéletesek-e.

Mindenért ellehet ítélni valakit, ha így gondolkodnék akkor egy megkeseredett ember lennék valószínűleg. Nem csak jó és rossz létezik, bár tény, hogy vannak kifejezetten jók és kifejezetten rosszak. Kérdező barátnője nem feltétlenül az utóbbi.

2021. dec. 1. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Vagy egy rossz apa/anya is lehet vezető pozícióba..*
2021. dec. 1. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:

14#

Te másrol beszélsz most is.De ne is zavartasd magad.

Hogy jobban érzekeltesem ,hátha értesz is belöle valamit.Itt is az a szituáció egyebként.

Van egy úgynevezett szuperül fözö,több diplomás barátnöd,egy tünderi barátnö!.Egy kis hibával (kinek nincs,ugyebár-szerinted).Csak annyi aprócska hibája van,de persze ez sem igazán hiba ugye,hogy füvel fával lefekszik.A te kis barátnöd párját is ismered évek óta.(Itt 5 evröl beszelt a kérdezö.)És ha olyan oltári nagy barátnök vagytok,akkor még azt is megkockáztatom,hogy becsülöd ,kedveled azt a férfit is aki vele van,mint embert.Mivel összejártok,közös programjaitok elményeitek is lehetnek esetleg.

És te azt mondod,hogy simán a szemébe tudsz nezni,szemrebbenésnélkül hazudsz neki elvonatkoztatva,hogy márpedig semmi közöd hozzá,egy embertársadhoz,akivel jol el is tudsz beszélgetni,5 éve ismered,csupán azért,mert a te barátnöd dolga,magànügye hogy xarrá dugatja e magát,vagy nem.Ezért majd te hazudni fogsz.Hogy fedezd,

Hät szerintem meg addig magánügy,meg a barátnöd dolga ez,míg másokat nem kényszerít vele meghasonulásra,vagy hazudozásra.Ez egy végtelenül jellemtelen hùzás a barátaival(veled) szemben is, már ne is haragudj!!

Dugassa csak magát,ki nem xarja le!!De akkor ne egy csomó embert rángasson bele a xarjaiba,meg kényszerítse öket kellemetlen szituációba.

Azért majd tükörbe is kell nézni egyszer az ilyen oltári jó barátnök miatt.Nem gondolod?

2021. dec. 1. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Jav:12# nek szolt.
2021. dec. 1. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!