Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lehet azzal a tudattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet azzal a tudattal élni egy férfinak, hogy örökké csak második lesz?

Figyelt kérdés

Amiről a kérdést felteszem, az egyik legkényesebb és leginkább tabutéma.

Viszont nem egy alkalommal szólták már el magukat itt az oldalon is ennek kapcsán, miközben igazán szívesen senki nem beszél róla.

A bizonyos alfa-béta fogalomról van szó. Az igazán vonzó férfiakról, akikért "a nők biológiai bombája robban." És azokról, akikért nem; de jobb híján megalkusznak velük.

Mivel a béta-férfiaknak is van agya, a javuk bizonyára maga is tisztában van ezzel. Ahogyan belül éppen emiatt mérhetetlen keserűséget kell érezzenek. Vagy...Egyszerűen megpróbálnak kibékülni azzal a kevés jóval, hogy az ínséges évek után végre van nőjük.

Mi az igazság?

Hogy egy kicsit szemléletesebb legyen a dolog, egy filmjelenetet is betennék ide. Valószínű sokan látták már A sakál c. filmet. Egy jelenetben a börtönből kihozott Declan azaz Richard Gere találkozik régi szerelmével. A páros között szinte forr a levegő, amiben az sem zavarja meg őket, hogy a nő férje is jelen van. Aki inkább jobbnak látja a háttérbe vonulni. Miközben eltűnődhet rajta, hogy őiránta sosem mutatott ilyen érzelmeket a felesége, soha.

[link]

2021. nov. 26. 22:10
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

35-ös

Akkor lehet, hogy én értelmeztem tévesen, nincs kizárva. Declan meg is kérdezte Isabella-t, hogy boldog-e és ő igennel felelt. Szereti a gyerekeit és a férjét is a maga módján. És örül, hogy már nyugodt életet élhet. Amikor megkérdezte Declan-t, hogy "ugye nem akarja megfosztani ettől?", akkor nekem olyan érzésem volt, hogy egy szavába kerülne és otthagyná érte. Persze ezt Declan sem akarta.

2021. nov. 27. 18:14
 42/44 anonim ***** válasza:
47%

#36: Ezt mégis mire alapozod? Mondd már meg... Mert naponta idevágjátok ezt a szöveget, mindenféle mögöttes tartalom nélkül. Értem én, hogy szerettek panaszkodni, de ennyire?

Mi a jó istenért lenne nehezebb egy nőnek komoly társat keresni? Nem a csak dugni akaró pasikra kell nyitni és ennyi a titok. Szerinted a férfiaknak könnyebb normális nőt találni? Nézz már körül a nők között is, légyszi.

2021. nov. 27. 18:52
 43/44 anonim ***** válasza:
44%

"Férfiként elég egyszerű pluszt hozni és azt mondod, hogy nem kell otthon lakni? :D Ne haragudj, de ez 30 évesen egy alap elvárás a nők részéről, nem egy plusz. Máskor itt is ezért sír egy csomó nő, hogy ez mennyire alap. Döntsétek már el, hogy most akkor mi van..."

A jó öreg "nem lehet kiismerni a nőket, mert az egyik nőnek más a véleménye egy kérdésről, mint a másik nőnek" érv :D Amikor megbeszéltük a többi négymilliárd nővel, hogy direkt kicseszésből mind különböző egyéniségek leszünk, már sejtettem, hogy ez jó móka lesz.

2021. nov. 27. 22:29
 44/44 anonim ***** válasza:
4%

Mindig kínosan éreztem magam, amikor valaki teljes lelkesedéssel beleéli magát egy olyan dologba, amiről szó sincs.

Nem, sehol nem írtam olyat, hogy a nőket ne lehetne kiismerni. Szerintem a legtöbb ember, nemtől függetlenül, elég egyszerű.

2021. nov. 27. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!