Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lehet azzal a tudattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet azzal a tudattal élni egy férfinak, hogy örökké csak második lesz?

Figyelt kérdés

Amiről a kérdést felteszem, az egyik legkényesebb és leginkább tabutéma.

Viszont nem egy alkalommal szólták már el magukat itt az oldalon is ennek kapcsán, miközben igazán szívesen senki nem beszél róla.

A bizonyos alfa-béta fogalomról van szó. Az igazán vonzó férfiakról, akikért "a nők biológiai bombája robban." És azokról, akikért nem; de jobb híján megalkusznak velük.

Mivel a béta-férfiaknak is van agya, a javuk bizonyára maga is tisztában van ezzel. Ahogyan belül éppen emiatt mérhetetlen keserűséget kell érezzenek. Vagy...Egyszerűen megpróbálnak kibékülni azzal a kevés jóval, hogy az ínséges évek után végre van nőjük.

Mi az igazság?

Hogy egy kicsit szemléletesebb legyen a dolog, egy filmjelenetet is betennék ide. Valószínű sokan látták már A sakál c. filmet. Egy jelenetben a börtönből kihozott Declan azaz Richard Gere találkozik régi szerelmével. A páros között szinte forr a levegő, amiben az sem zavarja meg őket, hogy a nő férje is jelen van. Aki inkább jobbnak látja a háttérbe vonulni. Miközben eltűnődhet rajta, hogy őiránta sosem mutatott ilyen érzelmeket a felesége, soha.

[link]

2021. nov. 26. 22:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azt benézted. Azokat pasik írják.
2021. nov. 26. 22:45
 12/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom de nekem ha már muszáj választani, a videóban levő “béta” verzió jobban bejön, habár Richard Gere egyébként sem tetszik. Viszont kettesnél a pont, egy olyan személy aki iránt mindig is érezni fogsz valamit, még 20 év múlva is ilyet vált ki belőled, független hogy alfa vagy béta… meg mitől lesz valaki alfa? Nem a kinezettol, az már egyszer biztos
2021. nov. 26. 22:55
 13/44 A kérdező kommentje:

Ez érdekes meglátás, kedves 12-es, mert a férjet játszó fickó Gere-hez képest elég jellegtelennek tűnik, dehát ezt egy nő tudja igazán megítélni.

Az alfaság egy nagyon érdekes téma. Úgy látom, hogy nem állandó, inkább a korszellemmel változik.

2021. nov. 26. 23:01
 14/44 anonim ***** válasza:
91%

"Azt hiszem, kedves 4-es, hogy nem kell feltétlenül Palvin Barbi-nak lenni. Szerintem egy normál testalkattal és egy szerethető személyiséggel sok férfinál nyerő lehetsz."

Jajjjj, perszeeee, nektek semmi szépségre és szexi testre nincs szükségetek, pontosan ugyanolyan jó egy tök átlag, közepes egérke csaj, ha szerethető a személyisége, mert olyan nagyon rendesek és érzelmileg gazdagok vagytok. De azok a r.ohadt galád nők viszont örökké az ALFÁRA vágynak. :(

2021. nov. 26. 23:13
 15/44 anonim ***** válasza:
91%
Olyan felszínes vagy kérdező, mint az általad vádolt "nők".
2021. nov. 26. 23:31
 16/44 anonim ***** válasza:
57%

Ismét egy kérdés, ahol a válaszolók a kérdésre nem igazán válaszoltak, hanem csak kicsapták a hisztit.

Én kérek elnézést, hogy a környezetemben egy csomó embert (férfit és nőt is ám), érezhetően simán eldobhatnak, mert nem elég jók.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Valamilyen szinten én is második voltam sokáig. A személyiségem megfogott bizonyos lányokat, odavoltak értem, de érezhető volt, hogy mivel a külsőm nem a legjobb, így a kémia nincs meg olyan szinten, ahogy kéne. Szörnyű érzés volt, így elkezdtem javítani a kinézetemen. Jobb is lett a helyzet. Persze, így már én nem vettem a másik feleket komolyan.

2021. nov. 27. 02:12
 17/44 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezo,ha ez megnyugtat: par eve raebredtem,h en kizarolag a beta ferfiakkal jovok ki. Igy kizarolag ezen a szuron kerestem part es azota is egyutt elek egy beta ferfivel(8 ev),akire felnezek es tisztelem es szeretem. Az jon be,h beta.

Szoval Neked dominans not kell keresni. Jo reszuk a betakkal jon ki kizarolag. Ismertetojegyei a dominans noknek: buda,allatszor,allatmintas ruha,parducminta, szor a ruhan,bor ruha, keves kiegeszito,egyszeru oktozek,egyszeru szinvalasztas, eros parfumillat,melyebb hang, piros ruzs vagy piros vmi. Vmi testhezallo ruhazat. Ezek a dominancia kifejezoi!! Merevfalu taska. Szinbor fekete cipo vagy kigyobor cipo vagy ov vagy taska. Szeretnek sportolni,vallalkozo vagy cegvezeto nok. Futas,kuzdosport pl az o sportjuk.

Pl a regeszeti sorozatban Tia Carrerre dominans es Nigel meg beta!! Nezd meg a not es a viselkedeset. Sokat lehet belole tanulni.

Figyelj csendbe es keresd ilyen nok tarsasagat es eszre fogod venni,h veluk jobban szot ertesz. A kedvesseged lagysagod nagyraertekelik meg azt,h segitokesz vagy. Egyszeruen ahhoz vonzodnak,amilyen vagy.

2021. nov. 27. 02:29
 18/44 anonim ***** válasza:
97%

17 vagyok. A beta elettarsam az elso szamomra. Soha egy dominans ficko nem rughat labdaba mellette meg mas se.

Kitartas! Lasd meg az ilyen noket! Altalaban az ilyen nok meg jol is neznek ki,tevekenyek stb.

2021. nov. 27. 02:31
 19/44 anonim ***** válasza:
19%
17,18 bár 10nél több lenne belőletek az országban. :(
2021. nov. 27. 03:36
 20/44 anonim ***** válasza:
84%

Milyen lehet azzal a tudattal élni egy NŐNEK, hogy örökké csak második lesz?

Amiről a kérdést felteszem, az egyik legkényesebb és leginkább tabutéma.

Viszont nem egy alkalommal szólták már el magukat itt az oldalon is ennek kapcsán, miközben igazán szívesen senki nem beszél róla.

A bizonyos SZUPERMODELL/ÁTLAGNŐ fogalomról van szó. Az igazán vonzó NŐKRŐL, akikért "a FÉRFIAK biológiai bombája robban." És azokról, akikért nem; de jobb híján megalkusznak velük.

Mivel a NEM SZUPERMODELL KÜLSEJÜ NŐKNEK is van agya, a javuk bizonyára maga is tisztában van ezzel. Ahogyan belül éppen emiatt mérhetetlen keserűséget kell érezzenek. Vagy...Egyszerűen megpróbálnak kibékülni azzal a kevés jóval, hogy az ínséges évek után végre van MELLETTÜK FÉRFI?

Mi az igazság?

2021. nov. 27. 07:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!