Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet azzal a tudattal élni egy férfinak, hogy örökké csak második lesz?
Amiről a kérdést felteszem, az egyik legkényesebb és leginkább tabutéma.
Viszont nem egy alkalommal szólták már el magukat itt az oldalon is ennek kapcsán, miközben igazán szívesen senki nem beszél róla.
A bizonyos alfa-béta fogalomról van szó. Az igazán vonzó férfiakról, akikért "a nők biológiai bombája robban." És azokról, akikért nem; de jobb híján megalkusznak velük.
Mivel a béta-férfiaknak is van agya, a javuk bizonyára maga is tisztában van ezzel. Ahogyan belül éppen emiatt mérhetetlen keserűséget kell érezzenek. Vagy...Egyszerűen megpróbálnak kibékülni azzal a kevés jóval, hogy az ínséges évek után végre van nőjük.
Mi az igazság?
Hogy egy kicsit szemléletesebb legyen a dolog, egy filmjelenetet is betennék ide. Valószínű sokan látták már A sakál c. filmet. Egy jelenetben a börtönből kihozott Declan azaz Richard Gere találkozik régi szerelmével. A páros között szinte forr a levegő, amiben az sem zavarja meg őket, hogy a nő férje is jelen van. Aki inkább jobbnak látja a háttérbe vonulni. Miközben eltűnődhet rajta, hogy őiránta sosem mutatott ilyen érzelmeket a felesége, soha.
#30: Így van. Full átlagos férfiakért is odavan pár nő. Egy rövid ideig. Ülj már le légyszi beszélgetni férfiakkal.
Férfiként elég egyszerű pluszt hozni és azt mondod, hogy nem kell otthon lakni? :D Ne haragudj, de ez 30 évesen egy alap elvárás a nők részéről, nem egy plusz. Máskor itt is ezért sír egy csomó nő, hogy ez mennyire alap. Döntsétek már el, hogy most akkor mi van...
Nem, nem érzem, hogy ugyanaz. Amíg egy tök átlagos nő felmegy tinderre és 1-2 nap alatt összehoz 100 matchet, addig egy ugyanolyan kategóriájú férfi csak párat. Ne hazudjuk már azt, hogy ugyanaz. Ezt egyedül itt toljátok páran, sehol máshol. A való életben alig látni olyan embert, aki azt mondja, hogy a 2 nem helyzete egyforma társkeresés szempontjából.
A kérdező fogalmam sincs milyen, de nyugodtan elvonatkoztathatunk tőle. Az egyetemen lepődtem meg, hogy hány tök átlagos szűz srác van 20 felett. NEM csak a lúzer pasik nem találnak barátnőt.
Próbáltam rájönni, melyik nem az alfa, mert nekem nem Richard Gere jön be jobban.
Én átéltem egyszer ezt a jelenetet. Megláttam 2 év után, engem nézett tűnődve és a következő pillanatban belerepültem a karjába. Sokan voltak körülöttünk, a férjem is ott volt valahol.
...Megszűnt a világ arra a pár másodpercre. Mert tudtam, hogy azért jött, hogy lásson.
Évekbe telt utána, hogy ne akarjak meghalni.
Végül hogy jutottál túl ezen? Én is hasonlókon megyek keresztül, es jelzem, az a férfi messze nem alfa... Nagyon nem, de lelkileg annyira egy hullámhosszon voltunk. A mostani párom ezerszer jobb pasi, mégis néha majd' belehalok a másik hiányába. Szóval alá tudom támasztani, hogy nem, nem kell mindig az alfahím.
Azt meg továbbra sem fogjátok fel, hogy normális nő nem abban méri a sikert hogy tinderen boldog-boldogtalan lyuknak nézi, és még akarja d*gni. Normális férfit találni meg pont annyira nehéz mint normális nőt
31
Igen dugasra! De komoly tarsat talalni, sokkal nehezebb egy nonek
30-as
Te nem is ismersz, de azért sértegetsz, plusz a sablondolgok, amiket "kötelező" ilyenkor leírni.
Én is ismerek ilyen bolti eladó Marcsit. Az illető nőnek négy gyereke van három apától.
31
Igen, nem én vagyok itt a lényeg, hanem a téma. Ami mindenképp megért egy kérdést.
Egyébként érdemes megfigyelni, hogy például sok egyetemista lány milyen életet él az ottani korszaka alatt. Mondjuk milyen srácok érdeklik az 1-2-3. évfolyamon és milyenek akkor, amikor már lassan végzősök lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!