Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet azzal a tudattal élni egy férfinak, hogy örökké csak második lesz?
Amiről a kérdést felteszem, az egyik legkényesebb és leginkább tabutéma.
Viszont nem egy alkalommal szólták már el magukat itt az oldalon is ennek kapcsán, miközben igazán szívesen senki nem beszél róla.
A bizonyos alfa-béta fogalomról van szó. Az igazán vonzó férfiakról, akikért "a nők biológiai bombája robban." És azokról, akikért nem; de jobb híján megalkusznak velük.
Mivel a béta-férfiaknak is van agya, a javuk bizonyára maga is tisztában van ezzel. Ahogyan belül éppen emiatt mérhetetlen keserűséget kell érezzenek. Vagy...Egyszerűen megpróbálnak kibékülni azzal a kevés jóval, hogy az ínséges évek után végre van nőjük.
Mi az igazság?
Hogy egy kicsit szemléletesebb legyen a dolog, egy filmjelenetet is betennék ide. Valószínű sokan látták már A sakál c. filmet. Egy jelenetben a börtönből kihozott Declan azaz Richard Gere találkozik régi szerelmével. A páros között szinte forr a levegő, amiben az sem zavarja meg őket, hogy a nő férje is jelen van. Aki inkább jobbnak látja a háttérbe vonulni. Miközben eltűnődhet rajta, hogy őiránta sosem mutatott ilyen érzelmeket a felesége, soha.
Mit? Ez az alfa-béta hülyeség csak az incelek fejében van. Azok a férfiak, akiket ők bétának tartanak, nem is ismerik a szót, és boldog kapcsolatban élnek "bétaként". Ahogy a legtöbb nő se tudja, mik ezek és nem eszerint választ párt. Én például ezen az oldalon hallottam először és utoljára is. (Nő vagyok.)
"Szerintem egy normál testalkattal és egy szerethető személyiséggel sok férfinál nyerő lehetsz"
Az is vagyok, ahogy sok férfi is az ugyanilyen paraméterekkel, és nem tekint rájuk a párjuk bétaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!