Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy ez nem kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy párom, akit nagyon szeretek, évek óta együtt vagyunk. Együtt tervezzük a jövőnket, és teljesen megbízom benne, de kevésnek èrzem a kapcsolatot. Õ olyan mindenlébenkanál típus, három nyelven beszèl, amatõr erõemelõ, hátrányos helyzetū gyerekeknél önkénteskedik. A szülei gazdagok, viszont nem õk tartják el, de nem kell olyanokon aggódnia, mint lakásvàsárlás stb. Legutóbb amiatt vesztünk össze, hogy Jordániába akar menni önkénteskedni, és engem meg se kérdezett. Én szeretnék családot, gyereket, de õ most jelentkezik doktorira és azt mondja, nem túl kevés pénzünk lenne a gyerekvállalàshoz. Engem a szüleim alig vittek nyaralni, õk inkább a kézzelfoghatóbb dolgokat becsülték (ház, bútorcsere, autóvàsárlás). Én próbálom rávenni, hogy vegyünk egy házat, õ azt mondja, hogy vegyek saját lakást, ha szétmennénk, nem kell beszekedni. Szerinte rengeteg pár azért nem tud szétmenni, mert minden közös, mindent együtt építettek fel, ès a külön vagyont vèdeni kell. Borzasztóan felnézek rá, ès sokan mondják, hogy el ne engedjem, de én kevésnek érzem ezt az életet
2021. nov. 23. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki te csak 1 dolog vagy az életében. Kap tőled szexet meg törődést, de ha szétmentek majd talál mást. Nem vagy számára elsőrangú.
2021. nov. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!