Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy ez nem kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy párom, akit nagyon szeretek, évek óta együtt vagyunk. Együtt tervezzük a jövőnket, és teljesen megbízom benne, de kevésnek èrzem a kapcsolatot. Õ olyan mindenlébenkanál típus, három nyelven beszèl, amatõr erõemelõ, hátrányos helyzetū gyerekeknél önkénteskedik. A szülei gazdagok, viszont nem õk tartják el, de nem kell olyanokon aggódnia, mint lakásvàsárlás stb. Legutóbb amiatt vesztünk össze, hogy Jordániába akar menni önkénteskedni, és engem meg se kérdezett. Én szeretnék családot, gyereket, de õ most jelentkezik doktorira és azt mondja, nem túl kevés pénzünk lenne a gyerekvállalàshoz. Engem a szüleim alig vittek nyaralni, õk inkább a kézzelfoghatóbb dolgokat becsülték (ház, bútorcsere, autóvàsárlás). Én próbálom rávenni, hogy vegyünk egy házat, õ azt mondja, hogy vegyek saját lakást, ha szétmennénk, nem kell beszekedni. Szerinte rengeteg pár azért nem tud szétmenni, mert minden közös, mindent együtt építettek fel, ès a külön vagyont vèdeni kell. Borzasztóan felnézek rá, ès sokan mondják, hogy el ne engedjem, de én kevésnek érzem ezt az életet
2021. nov. 23. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed úgy, mert ez nem kapcsolat. Nyilván jó ha kéznél vagy neki amikor szüksége van valamire, de teljesen más az érdeklődési kör, mások a tervek a jövőre.
2021. nov. 23. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Amit leírtál a kezdeti ismerkedős időszaknak megfellő állapot. Ő éli az életét és amikor úgy van, szakít rád időt. Egyáltalán együtt éltek már?

Igaza van, ha megtehted, vegyél lakást. Ha egy percet sem élsz benne, akkor is biztos befektetés.

2021. nov. 23. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"vegyek saját lakást, ha szétmennénk, nem kell beszekedni"

Nem tervez veled. Gondoskodj magadról, ne számíts rá, és legyél boldog nélküle.

2021. nov. 23. 14:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja, költözzünk össze, de ne legyen közös házunk. Az egyiket adjuk ki, a másikban lakjunk.
2021. nov. 23. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe a legyen külön lakás is dologban igaza van. Ha lenne lehetőségem én is így csinálnám. Valóban sok embert összekötnek a közös dolgok, ez miatt nem lépnek ki a kapcsolatból, akkor se, ha már nagyon rossz.

És manapság sajnos sok kapcsolat romlik meg.

Egy ismerős pár úgy ordított, hogy át lehetett hallani tisztán minden szót. A csaj megmondta, hogy ki nem állja a másikat már, de nem tud lépni, mert van közös kisgyerek is, egyedül még nem nagyon tudja megoldani a dolgokat.

Hát tudod ki akarna így élni..

2021. nov. 23. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én próbálom rávenni, hogy vegyünk egy házat, õ azt mondja, hogy vegyek saját lakást, ha szétmennénk, nem kell beszekedni. Szerinte rengeteg pár azért nem tud szétmenni, mert minden közös, mindent együtt építettek fel, ès a külön vagyont vèdeni kell. "

Ha már egyszer szétmenésről beszélt, nem elkötelezett irányodba.

Csak időleges megoldásokban gondolkozik.

2021. nov. 23. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem társ nem partner. Egoista.
2021. nov. 23. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes módon tervezi a jövőt

"õ azt mondja, hogy vegyek saját lakást, ha szétmennénk, nem kell beszekedni. Szerinte rengeteg pár azért nem tud szétmenni, mert minden közös, mindent együtt"

Én máshogy szoktam.

Ezt sok féle képpen lehet nevezni, csak nem párkapcsolat.

Esetleg befektetési kooperáció, vagy ilyesmi.

Az is érdekes, hogy eldönti, hogy elmegy világgá jótékonykodni

Derék dolog, lájkolom is, de azért én a párommal beszélnék először erről nem az Easy Jet-tel.

2021. nov. 23. 16:46
 9/11 anonim válasza:
39%
Szerintem nincs vele semmi baj, szabad felfogasu...en megertem ot mert hasonlit ram (en no vagyok). DE szerintem nem illetek ossze, ket kulonbozo vilag. Esetleg megprobalhatnatok engedni mindketten piciket ha szamotokra er ennyit a kapcsolatotok. Pl te is lehetnel picit szabadabb, ha el akar menni onkentesnek menjen. Ezutan legalabb kiderulne mi is van koztetek. Es megoldodna a dilemma. Mert ha a kapcsolatnak nincs jovoje es te jovot akarsz, akkor a te szempontodbol jobb lenne ha mihamarabb lezarodna. O valoszinuleg szabadabb felfogasu, neki lehet a szerelem ill. szeretet nem feltetlenul csaladot hazassagot jelent. Egyebkent az igaz szerelem szabad...
2021. nov. 23. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel semmi baj, de fogadd el, hogy te szexpartner vagy neki.
2021. nov. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!