Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt érzem már nem szeret. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem már nem szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig ő csinálta reggel a szendvicset nekünk. És mindig ha volt pl sajtos kifli meg zsemle, akkor én kaptam a sajtos kiflit, a szárazabb zsemlét meg magának csomagolta. Ezt én mindig észrevettem és láttam a figyelmességet, a jót akarást. De ez pár hete megváltozott. Mostmár mindig magának csomagolja a frissebb, vagy finomabb pékárut, és nekem a régebbit, szonnyadtabbat. Tudom nem nagy dolog, de fáj, mert azt jelenti, már nem akar nekem jót. Volt már veletek ilyen?

2021. okt. 27. 15:49
A kérdező szavazást indított:
Szeret
Nem szeret
7 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Fuh mekkora gondok
2021. okt. 27. 15:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodott azon, hogy te pl. miért nem ajánlod fel neki, hogy néha te ennéd a szottyadt zsömlét.

Nem lehet mindig csak kapni, adni is kell a kapcsolatban.

2021. okt. 27. 15:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Volt már hogy mondtam neki 1-2x és mindig mondta h jó az neki Mindegy a lényeg h nekem finom legyen.
2021. okt. 27. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Ha máskor is ilyen hisztis vagy akkor simán érthető ha már nem szeret.
2021. okt. 27. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Holnap te csináld a reggelit.
2021. okt. 27. 16:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyszer volt rá példa akkor megjegyezte gúnyosan h aranyos vagyok de ez nem olyan mint amit ő csinál és bízzam rá. Igazából az a kérdés h vegyem ezt intő jelnek, lehet ez az elhidegülés jele?
2021. okt. 27. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Kirúgni a pcsába. Mit képzel.
2021. okt. 27. 16:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem indok hogy kirúgjam
2021. okt. 27. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
de már nem szeret
2021. okt. 27. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szottyadt zsemle, mint elhidegülés jele... hát komolyan ez legyen a legnagyobb problémátok. De tényleg...
2021. okt. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!