Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de mégis szakított. Mi tegyek?
óóó mekkora kamu ez a "jobbat érdemelsz, meg nem rabolom az idődet" szöveg!
ha tetszik csajszi, ha nem, vagy más van a képben, vagy szimplán rád unt ennyi a képlet, ne képzelj bele többet!
Ne keresd! egy nő sose fusson férfi után,. pláne úgy ha ő dobott ki...mert még ha te szakítasz..ok hogy ráírsz hogy"na mi van veled te barom?" de így hogy ő rakott ki, nehogymár még kaparj.
Szereted? nevesd ki a világot, és majd elmúlik ;)
2. vagyok
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, és nem kell, h az én történetem alapján igazolódjon be a szituáció, de általában a lelkiismeretes emberek azért sírják el magukat mert bántja őket a lelkiismeretük, h valami olyat tettek/tesznek amit tudják, h nem szabadott volna... Az 1. hozzászólóval egyet értek. Ha kidobnak, akkor ne alázd magad azzal, h te futsz. Van még több 100 normális férfi.
Ezt én is nagyon utálom,vagyis amikor jönnek azzal a dumával,hogy jobbat érdemelsz meg nem akarja az idődet rabolni,mert te egy olyan aranyos,kedves,végtelenül segítőkész,türelmes ember vagy és ő ehhez nem tud alkalmazkodni...bla...bla...bla,ha nem erre vágyik,akkor mire?Mi a fenét akar akkor?Mi kell még?
Engem most kért meg a barátnőm,hogy legyen 2-3 hét szünet,ugyanez a duma.
Én is szakítottam már egy lánnyal 1,5 év után, pedig nagyon szerettem, még a szakításkor is. De sajnos nem láttam jövőt a kapcsolatban, mert egy nagyon fontos kérdésben nem egyeztek a nézeteink.
Keresett a szakítás után több alkalommal is, de nem reagáltam a megkereséseire, mert csak még fájdalmasabb lett volna a dolog. 3-4 hónapba telt, amíg kihevertem, azóta már új párom van, akit nagyon szeretek, nemsokára meg fogom kérni a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!