Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem a párom, de túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a párom, de túl sokat tud. Hogyan hagynátok el ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Már nem szeretem őt, de amint felhozom a szakítást fenyegetőzni kezd a múltammal, amit nem szeretnék semmilyen formában nyilvánosságra hozni. Hogyan lehetne egy ilyen emberrel szakítani?
2021. nov. 22. 12:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Ezt már akkor bevállaltad, amikor illegális dolgot csináltál, így jártál. Legközelebb ne csinálj ilyesmit.
2021. nov. 22. 12:43
 12/40 anonim ***** válasza:
A zsarolás is bűncselekmény.
2021. nov. 22. 12:44
 13/40 anonim ***** válasza:
67%
Igazából ha túl sokat tud, akkor ha te buksz emiatt, bizony ő is. Mond meg neki ezt. Vagy ez a tény sem zavarja? Mondanám hogy nem kell ilyen ügyekbe keveredni, aztán baj sem lesz. Legközelebb okosabb legyél
2021. nov. 22. 12:49
 14/40 A kérdező kommentje:

Pszichológiai eset, nem fogja fel, hogy ő is rosszul járna. Bár konkrétan ebben a dologban ő nem volt benne.

Az nem opció, hogy együtt bukunk, mert én nem akarok bukni :DDD

2021. nov. 22. 13:02
 15/40 anonim ***** válasza:

Kevés az infó!

Mivel zsarol? Van bizonyítéka?

2021. nov. 22. 13:07
 16/40 anonim ***** válasza:
Akkor maradj vele 🤷‍♀️
2021. nov. 22. 13:32
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
azert amikor valaki ilyesmivel fenyegetozik, annak sokszor altalaban csak a pofaja nagy es a valosagban nem fogja szetkurtolni az illegalis ugyeidet. amugy meg nyilvan te is tudsz rola olyasmiket, amiknek nem orulne, ha nyilvanossagra kerulnenek, siman vissza lehet neki szurni ezekkel.
2021. nov. 22. 13:48
 18/40 anonim ***** válasza:
81%

"de túl sokat tud" - Ásd el :)

"fenyegetőzni kezd a múltammal, amit nem szeretnék semmilyen formában nyilvánosságra hozni" - Képe van róla, hogy általános 7.-ben cigiztél a suli WC-ben, vagy mi? :) Kb. ennyire hangzik komolyan a sztori :)

2021. nov. 22. 14:09
 19/40 anonim ***** válasza:
50%

KAMU!

Mert nem tud mit bedobni arra, hogy mivel zsarolják.

2021. nov. 22. 14:57
 20/40 anonim ***** válasza:
91%
#19 Azért csinálhatott olyan dolgot amiből rendőrségi ügy is lehetne! Majd h*lye lesz ide leírni!
2021. nov. 22. 15:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!