Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora korkülönbséggel elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora korkülönbséggel elfogadott,normális kapxsolat?

Figyelt kérdés

5 éve megismertem egy pasit, akkivel 22 év korkülönbség van közöttünk.

Én 24 vagyok, januárban diplomázok, ő 46 éves.

Amikor megismertem 19 voltam.

Ő elvált már 10 éve, volt utána egy tartós kapxsolata,de végül vége lett.

Amikor megismertem, megbeszéltük,hogy ez a korkülönbség nagyon nagy,így különváltak útjaink.

Neki is volt valaki,nekem is, de nem tudtuk egymást elfelejteni. Kapcsolatban is folyamatosan beszélgettünk.(de nem felüdtünk le,nem csaltuk meg a párunkat,vagy ilyesmi).

Én szakítottam a barátommal nyáron,neki is vége lett még előtte a kapcsolatánk.

És most ott tartunk,hogy meg akarjuk próbálni együtt.

Nem vagyok már kislány,én is dolgozom egy multinál (januártól főállásban) ,ő is.

Mielőtt valaki azt hinné,nem a pénzére utazom,nekem is van elég.

A családunk egyik fele nagyon konzervatív,vallásos, valószínű soha többé nem állnának velem szóba, anyukám nagyon jófej,nyitott, ő szerintem előbb itóbb elfogadná.

Mit gondoltok,működne a dolog most már 24 és 46 évesek között?

Tudom,hogy sok ez a különbség,de már nem 16 éves kislány vagyok.

2021. nov. 20. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Én mindig azt látom hogy "gazdag de nem a pénze kell típusú kapcsolatban hogy de bizony az kell. Különben rá se néztél volna.
2021. nov. 20. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Létezett már jópár ilyen eset, mióta forog a Föld, de nálam teljesen kizárt lenne mindkét fél részéről.
2021. nov. 20. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj akkor csináld titokban” nem kell egyből anyának/családnak mondani.. addig csak élvezed aztán ha bebizonyosul hogy beton stabil a kapcsolat, majd mondod..
2021. nov. 20. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Fontos figyelembe venni igenis olyan kérdéseket hogy akarsz-e házasodni, családot stb. Mert pl gyerekeket vele valószínűleg nemigen fogsz vele felnevelni.

Ugyanakkor ha azt érzed szeretnél vele lenni miért ne? Maximum nem tart örökké.

Tudni kell mit lehet várni egy ilyen kapcsolattól. Hosszútávon (pláne egy életre) valószínűleg nem ő lesz a társad.

De ha jelenleg nem akarsz ezzel foglalkozni, nem ez érdekel, ideig-óráig működhet és lehet jó.

Úgy éld az életed ahogy neked tetszik.

2021. nov. 20. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Gold digger
2021. nov. 20. 22:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Ő akarna gyereket még.

Van már egy neki,a régi házasságából,csak már nagYkorú és nem vele él.

Nem vagyok hold digger, jól keresek+nem szegény családból származom.

2021. nov. 21. 01:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!