Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ezen kiakadva?

Figyelt kérdés

Hogy elmondtam neki nem egyszer azt hogy ha nem tud várni, mondja meg, elfogadom és keressen mást akkor helyettem.

6éves a kapcsolatunk, ő ezen kiakadt hogy én ezt hogy tudom ilyen könnyen mondani..

Miért baj ha nem hitegetem és elmondom mit gondolok..?

2021. nov. 20. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
XD 6 ev szex nelkul???
2021. nov. 20. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ennek ellenére még évekig fogod itt nyomatni az ugyanilyen kérdéseket, mert szakítani gyáva xarok vagytok mindketten.

Neki így jó, meg ezek szerint neked is. Ennyi. Van, aki azt is élvezi, ha ütik meg fojtogatják. Ti meg a lelki terrorra élveztek.

2021. nov. 20. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? 👀
2021. nov. 20. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi alapján gondolod, hogy ti kapcsolatban vagytok? Te nem is szereted, és szex sincs, ráadásul 6 éve. Te jó ég! Ennyi idő alatt lesz két sejtből egy nagycsoportos óvodás, egy gimisből orvos. Rengeteg idő.
2021. nov. 20. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rohadjak meg, nem értem, hogy mi van.
2021. nov. 20. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Tán leírhattad volna, mi a tökömre kell várni. Első szexre? Gyerekre? Esküvőre? Análra, gangbangre? Nemi átalakító műtétre?

Mindenesetre igazad van, bármire is vár veled kapcsolatban 6 éve, nem lelkizni meg megsértődni kellene, hanem nagyon sürgősen szakítani veled. 6 év volt a 2. világháború, 6 év alatt egy fa is megnő. Hülye, aki bármire ennyit vár.

2021. nov. 20. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mire kéne várnia? Ez az igen fontos apróság kimaradt.
2021. nov. 20. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
A 6 éven akadt ki. Ennyi megy a kukába.
2021. nov. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!