Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
A héten 4 napot dolgozok, plusz a munka után vannak óráim este 9-ig mert egyetemre járok. Ma munka után rohanok bevásárolni, kitakarítani a lakást, illetve rendbe szedni magam. Sütök süteményt, illetve én főzök az ünnep alatt.
A barátom is egyetemista, de nincs kötött munkaideje, mert a cégükben van. Tegnap kora délután óta buliznak a nyaralójában a haverjaival, majd utána jön hozzám pénteken, miután kiszórakozta magát, én meg készülhetek mindennel, nincs időm találkozni a barátnőimmel.
Neki kényelmes a helyzet, végig a telefonját nyomkodja amíg sürgölődök körülötte.
Szerintetek is ideje szóvá tennem még ezt Húsvét előtt?
nincs is kedvem találkozni vele, már vérzik az orrom, annyi dolgom volt a héten.
21L
Elég sokat eszik, otthon, sokszor inkább rendelnek, de ezt én nem tehetem meg mindig anyagilag, kell valami kiadósat kèszítenem.
Én mostanában betegeskedtem és lefogytam 49kg-ra, nem eszek sokat.
Kijelented h beteg vagy, nem fozol
Ha kell kaja rendeljen maganak neked eleg egy konnyu leves
Ehhh nok...
Szerintem hagyd a bevásárlást is. Mond meg neki, hogy sok dolgod volt, nem érsz rá bevásárolni, mikor megy feléd, akkor ezekért ugorjon be a boltba és lista róla.
Otthon meg tanulsz tovább és ha éhes, akkor vagy főztök közösen (mert te tanulsz), vagy rendeltek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!