Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva a páromra? Többi lent
Bocs, de én nem igazán értem ezt az egész hisztit.
1. Hozzá vagy ragasztva? Ha nyár óta nem láttad őket és neked ez annyira fontos, miért nem mész e egy hétvégén?...Azért 150-250 km nem leküzdhetetlen. Úgy írsz, mintha csak és kizárólag karácsonykor lehetne a családdal találkozni, soha máskor.
2. Miért nem lehet 25-én ebédre elmenni? Megkérdezted egyáltalán tőle kerek-perec, hogy ha már eddig nem tudott dönteni és most ez a helyzet, akkor talán felkelhetne időben? Vagy csak te vízionálod, hogy nem lenne hajlandó?
3. Ha nem akar korán kelni, miért nem mentek 24 délután és alszotok ott? Akkor a 26 lenne szabad, amikor nem rohangáltok ide-oda.
4. Ha ennyire nme tudtok megegyezni, miért nem megy mindenki a saját családjához, aztán a maradék napon vagytok együtt?
Úgy tűnik, hogy te olyan ember vagy, akinek marhára fontos a karácsony, ő meg olyan, aki pont leszarja. Ő lehetne kicsit megértőbb, de te meg totál túlpörgöd az egész témát.
Én a helyedben elmennék egyedül. Ha ennyire nem képes a párod...
Nehogy már miatta szívj.
#1 Igen, így kezdte, hogy nem kel korán, ez kizart. Amikor eddig reggeli indulást terveztünk, akkor mindig lekestuk az ebedet, mert vele bem lehet elindulni és leszogezte, hogy nem hajlandó karaxsonykor korán kelni. 24-én szintén nem hajlandó sehova sem menni, mert mint irtam minimum 24 óráig sehova sem akar menni az ünnep alatt. Ezen ment a cirkusz már korábban. Pedig ő karácsony előtt már egy héttel szabin lesz az új évig. Én meg 24-én is dolgozni fogok... És az a megállapodás a két csaladdal, hogy Szenteste sehova nem megyünk, hogy egyikünk anyukaja se legyen megsertodve.
És igen, felmerült, hogy én egyedül lemegyek 25-én, de erre teljesen kiakadt, hogy én rá egyáltalán nem gondolok, hogy egyedül akarom hagyni...
Abban a tekintetben jogos, hogy telibe lesz*rta hogy közölje, hogy őt ez az egész nem érdekli és nem csak 1 napig nem akar menni sehova, hanem valójában egyszer sem. Az első probléma tehát, hogy nem tudtok kommunikálni, ő nem akarja kifejezni amit akar, te meg nem veszed figyelembe őt és ráakarod magad erőltetni.
25-én hazamehetsz egyedül is ha ő nem akar menni veled, akkor láthatsz mindenkit és az ünnepi ebéd is meglesz. Nélküle, de a te családod és ez az ő döntése. Saját akarata van, tartsd tiszteletben.
Ha úgy érzed hogy sz*rik rád és irritál, hogy nem képes tisztán beszélni, amiből akár üvöltözés lesz, akkor meg lehet nem vele kéne elképzelni a jövőt, de ez megint a ti dolgotok.
"És igen, felmerült, hogy én egyedül lemegyek 25-én, de erre teljesen kiakadt, hogy én rá egyáltalán nem gondolok, hogy egyedül akarom hagyni..."
Ez elég manipulatív, csak mondom. Nem úgy tűnik, hogy a megfelelő partner mellett vagy.
"mint irtam minimum 24 óráig sehova sem akar menni az ünnep alatt"
25 - te családod
26 - otthon együtt
27 - ő családja.
Nekem megvan a 24 óra.
"Én meg 24-én is dolgozni fogok... És az a megállapodás a két csaladdal, hogy Szenteste sehova nem megyünk, hogy egyikünk anyukaja se legyen megsertodve"
- elindultok munka után
- vagy nem mondjátok meg a másik családnak, hogy 24-én ott voltatok, vagy alapból nem feltételeztek felnőtt emberről akkora gyökérséget, hogy ezen megsértődik. Apropó: csak ti gondoljátok, hogy megsértődnének, vagy valóban megsértődnének (mert mondták, vagy volt rá példa)?
"felmerült, hogy én egyedül lemegyek 25-én, de erre teljesen kiakadt, hogy én rá egyáltalán nem gondolok, hogy egyedül akarom hagyni."
Megmondod, hogy nem nagyod egyedül, ha felkel és megy veled. Ha erre nem képes, akkor meg fejezze be a k.ott hisztit, majd 26-án találkoztok.
Bocs, de ez az egész nevetséges. Mintha két debil és a debil családjaik veszekednének. Mintha ebben a sztoriban mindenki agyament lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!