Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva a páromra? Többi lent
Igen, kifejezetten mondta az ő anyukája és az enyém is, hogy szenteste az tabu, mert megsertodnek, ha nem hozzájuk megyünk, hanem a másik anyukajahoz. És mi kettesben akartunk lenni aznap, bár nekem már tök mindegy.
Valójában nem debilek vagyunk, csak én mindig mások igenyeit próbálom kielégíteni, mindenki óhajanak neg akarok felelni és az az utolsó helyre kerül, amit én szeretnék. És ifen én 25-én a csaladonmal akarok lenni és azt is akarom, hogy a parommal együtt legyünk ott, mert nem szeretnék páratlanul lenni, de ha a kettő közül választanom kell, akkor az előbbi fontosabb. Inkább megyek egyedül, de a csaladdommal leszek és maradok is szilveszerig. (bekem megterhelo a több órás utazás ülve, mert gerincoroblemam van, utána több napig kell pihentetnem, nem tudom bevallalni egy napon az oda-vissza utat, nett az minimum 8 óra.)
Az a baj vele, hogy neki a család nem jelent túl sokat.
Apukája nem él, az anyját utálja, a testvéret teljese elszeparalja a felesége a barátom családjától, szóval vele sem olyan szoros a viszony. Az egyetlen, aki igazán számít neki, az az egyik unakatestvere, és azoknak a gyerekei, de ők külföldön élnek.
Nem tudok olyan megoldast, ami mindenkinek jo lenne, de szerintem menj haza egyedul.
Egyebkent nagyon sajnallak, annyira tudom, hogy milyen erzes ez amikor csak a gyomorideg jut minden ilyen alkalomnal, mert a parod mindent csak megnehezit.
Hú de túlpörgöd.. Hónapokkal az ünnep előtt már ezzel csesztetted.. Minden percét be akartad osztani, mintha másról nem is szólna az elet. Őt megkerdezted mit szeretne? Figyelembe is veszed?
A családod szervezkedése és a tiéd is kibirhatatlan, már elkuldtelek volna a busba.
Vele kocsival mennénk és jelentősen rövidebb kenne az út úgy. Kb 2-2,5 óra és nem kellene bőröndöt emelnem atszallaskor stb.
És igen 16os, úgy indítottam, hogy ő mit szeretne karacsonykor? Ő azt mondta, hogy sokáig aludni mindennap és sehova nem menni legalább 24 óráig. Én felajanlottam azt is, hogy 24-én a tesójat es a csaladjat, meg anyukajat is vendégül láthatnank ebédre, de ő leszogezte, hogy nálunk nem lehet vendégseg, mert nem fog takarítani. Felajanlottam, hogy akkor beszelje meg anyukajaval, h9gy hozzá megyünk, de mi visszük az ételt, majd én főzök előre, mert utalja az anyha főztjet, erre felcsattant, hogy ő nem akar 24-én az anyjaval lenni, mert az agyára megy. Majd 23-án maximum együtt ebédelünk.... Csak hát nekem dolgoznom kell, nem úgy, mint nekik, de mondtam, hogy főzök azért és azt megehetik es a nagy családi ebéden meg úgyis talalkozunk. Csak hát így én nem tudok oda elmenni, mert az én csaladomtol eljutni az ő csaladjaig az legalább 5 óra 3, vagy 4 atszallassal és annyit tényleg nem bírok ki, nem tudok bőröndöt emelni, ő meg nem fog lejonni értem.
Remélem világos 16os, hogy itt arról még szó sem esett, hogy én mit szerettem volna karacsonykor, csak arról, hogy nem hajlandó takarítani, keszulodni, felkelni délig és ide-oda utazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!