Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
A héten 4 napot dolgozok, plusz a munka után vannak óráim este 9-ig mert egyetemre járok. Ma munka után rohanok bevásárolni, kitakarítani a lakást, illetve rendbe szedni magam. Sütök süteményt, illetve én főzök az ünnep alatt.
A barátom is egyetemista, de nincs kötött munkaideje, mert a cégükben van. Tegnap kora délután óta buliznak a nyaralójában a haverjaival, majd utána jön hozzám pénteken, miután kiszórakozta magát, én meg készülhetek mindennel, nincs időm találkozni a barátnőimmel.
Neki kényelmes a helyzet, végig a telefonját nyomkodja amíg sürgölődök körülötte.
Szerintetek is ideje szóvá tennem még ezt Húsvét előtt?
nincs is kedvem találkozni vele, már vérzik az orrom, annyi dolgom volt a héten.
21L
Ne már...
Miért csinálsz magadból mártírt?
"De nálam nem akar rendelni, nekem kell készítenem napi 3 ételt"
Nem, nem kell. A te döntésed, hogy csinálod.
Amivel nem is lenne baj, ha örömmel csinálnád, ő meg értékelné, kimutatná, hogy hálás érte.
Ha ennyire fárasztó heted volt, akkor a helyedben összedobnék valami salátát, vagy egy nagyon egyszerű ételt, és pihennék, kikapcsolódnék, ahelyett, hogy rossz szájízzel próbálok megfelelni valami elvárásnak, miközben áldozatnak érzem magam, és játszom a mártír játszmát.
Ez azért van, mert túl komolyan veszed. Vedd lazábbra, szólj be neki finoman, hogy hééé haver, ha nem segítesz, nem lesz kaja... Azért ne te csinálj már mindent!!! Így nem terveznék hosszú távra, képzeld el ugyanezt csak gyerekkel... :c
Ha füle botját sem mozdítja, rendelj magadnak, és/vagy csinálj egy barátnős estét!
Be vedd túl komolyra, mert megszokja, hogy mindenért ugrassz! Ha meg megerőltető neki kivenni a részét, majd elgondolkodik, ha már nem vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!