Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagy kiakadva, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagy kiakadva, vagy tényleg egy hisztigép volnék?

Figyelt kérdés
2 hét után találkozom a barátommal, ennek oka a távkapcsolat a másik meg, hogy rommá kellett tanulnom magam egy vizsgára (Ő eközben kocsmázott, haverozott, tanulnia nem kell mert lófsz szakon van, de így is sikeresen megbukott a vizsgáján...). Holnap utazok hozzá 180 km-t, 4 órát. Ő nem fog ráérni akkor amikor érzekem, mert a haverival zenei próbája van (2 naponta) és “kötelező” ezen részt vennie... (Nincs se stúdiózás semmi ilyen közelező cucc, ez egy friss kezdeti együttes, amatőr szinten) Nyílván kifejeztem a nem tetszésemet és én lettem a hisztis állat, aki műsorozik állandóan....Tényleg én volnék az ufo és én élek más bolygón, hogy szerintem ez írtó gáz?! Úgy vártam, hogy a nagy tanulás és a rettegett vizsga után végre jól érezzem magam... Plusz poén: Lassan 9 óra és meg sem kérdezte hányra és hogyan tudnék beérni pontosan. Másik plusz poén: Engem tart a nagy Őnek, leendő feleségének, iszonyúan ragaszkodik hozzám, ennek ellenére szerinte az ilyen húzások teljesen elfogadhatóak....

2021. máj. 27. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te. Nyomorékkal jössz össze, majd utána csodálkozol.
2021. máj. 27. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A palid egy nyomoronc:D
2021. máj. 27. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:
99%
Én nem mennék le a helyedben, lássuk, erre mit lép.
2021. máj. 27. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék.
2021. máj. 27. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan mit jelent az, hogy nem fog ráérni? Egy órát vagy kettőt vagy egész este, esetleg két napig?

Mennyivel előre beszéltétek meg, hogy mész? Nem tudsz egy nappal később menni, amikor már ráér?

2021. máj. 27. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem mennék tojik a fejedre
2021. máj. 27. 21:20
 7/14 anonim válasza:
100%
Én nem mennék, ha a zenekar fontosabb 🤷🏽‍♀️
2021. máj. 27. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem szólóknak. Mond neki, hogy rendben, megérted, hogy próbálnak, ez esetben szervezel te is más programot magadnak...
2021. máj. 27. 21:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Az lesz egyébként a kimenetel, amit a #8-as hozzászóló írt, mert fel találom én magam, szerencsére kijönnek hozzám a barátaim, csak tudjátok, nem vagyok helyi a városban, sok cuccom is lesz, nem a legkényelmesebb megoldás, DE engem nem is ez a része zavart... hanem a morális háttér. Az, hogy több hete nem találkozunk, tudja, hogy eléggé rottyon vagyok most, így utazok valakihez, aki nem képes kicsit később menni a próbára, kijönni a párjához, nincs meg az a meghitt találkozás aminek ilyenkor ott volna a helye....
2021. máj. 27. 21:51
 10/14 A kérdező kommentje:

*feltalálom

Egyébként az Ő kiruccanása legalabb 3,5 óra, tehát nem fél órán parádézok.

2021. máj. 27. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!