Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagy kiakadva, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagy kiakadva, vagy tényleg egy hisztigép volnék?

Figyelt kérdés
2 hét után találkozom a barátommal, ennek oka a távkapcsolat a másik meg, hogy rommá kellett tanulnom magam egy vizsgára (Ő eközben kocsmázott, haverozott, tanulnia nem kell mert lófsz szakon van, de így is sikeresen megbukott a vizsgáján...). Holnap utazok hozzá 180 km-t, 4 órát. Ő nem fog ráérni akkor amikor érzekem, mert a haverival zenei próbája van (2 naponta) és “kötelező” ezen részt vennie... (Nincs se stúdiózás semmi ilyen közelező cucc, ez egy friss kezdeti együttes, amatőr szinten) Nyílván kifejeztem a nem tetszésemet és én lettem a hisztis állat, aki műsorozik állandóan....Tényleg én volnék az ufo és én élek más bolygón, hogy szerintem ez írtó gáz?! Úgy vártam, hogy a nagy tanulás és a rettegett vizsga után végre jól érezzem magam... Plusz poén: Lassan 9 óra és meg sem kérdezte hányra és hogyan tudnék beérni pontosan. Másik plusz poén: Engem tart a nagy Őnek, leendő feleségének, iszonyúan ragaszkodik hozzám, ennek ellenére szerinte az ilyen húzások teljesen elfogadhatóak....

2021. máj. 27. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez jól mutatja, hogy mennyire vagy fontos neki: semennyire.

Biztos nem mennék el így, próbálgasson, meg haverozzon nyugodtan. Öreg vagyok én már bohócnak.

2021. máj. 28. 07:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zenész a párom, van zenekarja is, szoktak próbálni is de őt ismerve SOHA nem csinálna ilyet. Volt anno, hogy koncertet mondott le miattam, mikor 39 fokos lázam lett és többször elájultam otthon. Mostmár ugyan együtt élünk, tehát mi minden nap látjuk egymást, de soha nem helyezte előtérbe a zenekarát, pedig tudom, hogy mennyire szereti.

Ha azon hisztiznél, hogy rendszeresen találkoztok és ennek ellenére elmegy 3 órára, az nem lenne jogos. De több hete nem láttátok egymást, de utazol miatta 4 órát és nem volt képes ezt az egy próbát lemondani, főleg, hogy amatőr zenekarról van szó, szóval valószínűleg ilyenkor összeülnek, söröznek és püttyögtetik random a gitárt... hát rohadt fontos lehet.

Nekem is rosszul esne.

22L

2021. máj. 28. 08:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy neki fontos.
2021. máj. 28. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A te választásod...
2021. máj. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!