Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Indokolatlan a dühöm, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indokolatlan a dühöm, ha a párom a család jelenlétében más nőt favorizált?

Figyelt kérdés

Tegnap az anyósom születésnapját ünnepeltük egy étteremben, ahol a párom a pincér kérdésére, hogy mit hozhat azt válaszolta, hogy a szőkét a szomszéd asztaltól.

Nagyon felidegesítettem magam már ott, látszott is rajtam, csak azért nem mentem haza mert nem akartam elrontani az ünnepet, de mások is kínosnak érezték, ő pedig csak nevetgélt és hasonlók. Kifelé a testvére is szólt neki, hogy erre mi szükség volt és nagyon gáz a viselkedése. Otthon elmondtam neki, hogy megalázott 5 ember előtt, ez már nem az első alkalom, hogy más nőkre van ráindulva a jelenlétemben és kezd sok lenni, nem tisztel. Szerinte túlreagálom, nem volt ez semmi, nem is tudja kik ültek ott... Külön aludtunk, de reggelre sem változott, úgy csinál mintha ott sem lennék. A reggeli programunknak is annyi lett, mert bealudt, nem érdekli, én pedig sírdogálok a szobában egyedül...

Mit lehet kezdeni ezzel? Nem érzi magát bűnösnek, semmi igyekezet vagy megbánás, se semmi....

30N

2021. nov. 20. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"a szőkét a szomszéd asztaltól."

A k**rva apját tárgyiasítsa ez a retek here😊

2021. nov. 20. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ideje kulon utra terni
2021. nov. 20. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Nen akartad tönkre tenni a bulit megértem. Én viszont felálltam volna az asztaltól, odamemtem volna a szőkéhez, hogy az a férfi a másik asztalnál szívesen megdúgná, majd eljöttem volna. Ebből tanult volna a párod. Én ezt egyszer eljátszottam igaz nem étteremben hanem utcán. Amikor az ex párom és a barátja azt beszélgették hogyan kéne megdúgni azt a csajt aki mellettünk volt. Én szóltam a csajnak hogy szívesen megdugnák, és fizetnének is érte. Így nekem nem kellett balhéznom, a másik csaj ordított velük helyettem is.
2021. nov. 20. 13:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, nekem is utólag eszembe jutott, hogy ott kellett volna hagynom és jelezni a szomszéd asztalnál ülő lánynak, hogy van egy udvarlója, ha gondolja üljön át...

Nem vagyunk házasok amúgy.

Nehéz kilépnem, szeretem őt, nagyon kötődök,tiszta hullamhegy az egész dolog...

2021. nov. 20. 13:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Te szereted. Ő nem szeret, és nem tisztel. Sajnos ennek vége.
2021. nov. 20. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Cihopata ez a drága férfi.
2021. nov. 20. 16:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Abba gondolj bele, hogy EZ JOBB MÁR NEM LESZ.

Ha - hullamvolgyek ide vagy oda - most igy beszel, akkor 10 ev mulva ennel sokkal tobb mindent meg fog engedni maganak. Mert miert is ne?

2021. nov. 20. 18:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom néha nekem is van hasonló megszólalásom például nézem a telefonom aztán "jujj mi dögös csaj ez, ezt nézd..." aztán odanyújtom a telefonomat szelfi kamerával és amikor látja kire gondolok akkor bumm. De az ilyenféle megszólalásoknál a párom szokott a célzás lenni, az a külömbség, és így mindketten jót nevetünk.
szept. 12. 13:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy csöndben tűrted, ezzel megőrizted a méltóságodat, és a bunkója miatt nem tetted tönkre az ünnepséget.

Viszont én egy után négyszemközt elmondtam volna neki, hogy ennyi volt.

Persze ez utóbbit még megteheted.

szept. 12. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ugye azóta már kivágtad őt a francba?????
szept. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!