Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indokolatlan a dühöm, ha a párom a család jelenlétében más nőt favorizált?
Tegnap az anyósom születésnapját ünnepeltük egy étteremben, ahol a párom a pincér kérdésére, hogy mit hozhat azt válaszolta, hogy a szőkét a szomszéd asztaltól.
Nagyon felidegesítettem magam már ott, látszott is rajtam, csak azért nem mentem haza mert nem akartam elrontani az ünnepet, de mások is kínosnak érezték, ő pedig csak nevetgélt és hasonlók. Kifelé a testvére is szólt neki, hogy erre mi szükség volt és nagyon gáz a viselkedése. Otthon elmondtam neki, hogy megalázott 5 ember előtt, ez már nem az első alkalom, hogy más nőkre van ráindulva a jelenlétemben és kezd sok lenni, nem tisztel. Szerinte túlreagálom, nem volt ez semmi, nem is tudja kik ültek ott... Külön aludtunk, de reggelre sem változott, úgy csinál mintha ott sem lennék. A reggeli programunknak is annyi lett, mert bealudt, nem érdekli, én pedig sírdogálok a szobában egyedül...
Mit lehet kezdeni ezzel? Nem érzi magát bűnösnek, semmi igyekezet vagy megbánás, se semmi....
30N
"a szőkét a szomszéd asztaltól."
A k**rva apját tárgyiasítsa ez a retek here😊
Amúgy igen, nekem is utólag eszembe jutott, hogy ott kellett volna hagynom és jelezni a szomszéd asztalnál ülő lánynak, hogy van egy udvarlója, ha gondolja üljön át...
Nem vagyunk házasok amúgy.
Nehéz kilépnem, szeretem őt, nagyon kötődök,tiszta hullamhegy az egész dolog...
Abba gondolj bele, hogy EZ JOBB MÁR NEM LESZ.
Ha - hullamvolgyek ide vagy oda - most igy beszel, akkor 10 ev mulva ennel sokkal tobb mindent meg fog engedni maganak. Mert miert is ne?
Jól tetted, hogy csöndben tűrted, ezzel megőrizted a méltóságodat, és a bunkója miatt nem tetted tönkre az ünnepséget.
Viszont én egy után négyszemközt elmondtam volna neki, hogy ennyi volt.
Persze ez utóbbit még megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!