Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti egyedülállóak, ti nem vagytok csalódottak?
Még kislány koromban azt gondoltam, hogy ilyen idősen már családom lesz, a szüleimnek unokái, stb. Most pedig itt vagyok 26 évesen egyedül. Túl vagyok több kapcsolaton, de egyik sem működött úgy igazán. :(
Egyre inkább úgy érzem, hogy csalódást okozok, főleg a szüleimnek. Egyke vagyok, ők pedig már 50 felettiek. Tudom mennyire szeretnének nagyszülők lenni, és én is szeretnék családot. De sajnos nem úgy alakultak a dolgok. :(
Több osztálytársam is már házas, és vannak gyerekeik, ez is rátesz egy lapáttal, hogy én le vagyok maradva hozzájuk képest.
És attól is félek, hogyha nem találom meg az igazit most, akkor 30 felett sem fogom, és egyedül fogok megöregedni.
Mást nem aggasztanak ezek a gondolatok?
Ez a viselkedés már a szüleinktől is gáz volt (látszik is, hány 50-es / 60-as van még mindig együtt a házastársával), neked végképp nem kéne ezt a "csalódást okozok a szüleimnek" baromságot erőltetned családalapítás kontextusban.
Ne legyél olyan, mint egy boomer. Én a feleségemet 36 évesen ismertem meg, ő 30 volt akkor.
Gyereket meg ne azért csinálj, mert "mit szól a nagynéni", te jó Isten. El se hiszem, hogy vannak még huszonévesek, akik így gondolkodnak, pedig én a 40 évemmel -bár nem vagyok egy ősrégi darab még- azért kicsit más világban nőttem fel.
Engem nem aggaszt ez, nem mondom hogy nem vágynék családra, de nem bármi áron. A környezetemben lévő párkapcsolatokon sem azt látom, hogy mindegyik annyira ideális, kiegyensúlyozott lenne, sokszor inkább csak a "ha nincs ló, jó a szamár is" vagy egyedülléttől való félelem motiválja.
A rokonságomban is a házasságok jó része zátonyra futott sok sérelemmel, csalódással. Én speciel ettől jobban félek, hogy nem működik majd a házasság hosszútávon, mint hogy egyedül kéne maradnom.
28/F
;(
Ez az agár futtató verseny történet olyan szomorú!
Szerintem ne okozz csalódást a szüleidnek, házasodj velük össze!
És igen 30 évig tart egy emberi élet. Siess gyorsan!
Nehogy ne felelj meg a "barát"-aidnak, "szüle"-idnek.
Ha nem jutsz feljebb mint mások, nem lépkedtél elég fejeken, akkor nem is vagy senki. Így tényleg csalódást okoztál a szüleidnek, barátaidnak, ez nagyon szomorú!
Ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!