Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 feletti egyedülállóak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti egyedülállóak, ti nem vagytok csalódottak?

Figyelt kérdés

Még kislány koromban azt gondoltam, hogy ilyen idősen már családom lesz, a szüleimnek unokái, stb. Most pedig itt vagyok 26 évesen egyedül. Túl vagyok több kapcsolaton, de egyik sem működött úgy igazán. :(

Egyre inkább úgy érzem, hogy csalódást okozok, főleg a szüleimnek. Egyke vagyok, ők pedig már 50 felettiek. Tudom mennyire szeretnének nagyszülők lenni, és én is szeretnék családot. De sajnos nem úgy alakultak a dolgok. :(

Több osztálytársam is már házas, és vannak gyerekeik, ez is rátesz egy lapáttal, hogy én le vagyok maradva hozzájuk képest.

És attól is félek, hogyha nem találom meg az igazit most, akkor 30 felett sem fogom, és egyedül fogok megöregedni.

Mást nem aggasztanak ezek a gondolatok?

2021. nov. 12. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Ez a viselkedés már a szüleinktől is gáz volt (látszik is, hány 50-es / 60-as van még mindig együtt a házastársával), neked végképp nem kéne ezt a "csalódást okozok a szüleimnek" baromságot erőltetned családalapítás kontextusban.

Ne legyél olyan, mint egy boomer. Én a feleségemet 36 évesen ismertem meg, ő 30 volt akkor.

Gyereket meg ne azért csinálj, mert "mit szól a nagynéni", te jó Isten. El se hiszem, hogy vannak még huszonévesek, akik így gondolkodnak, pedig én a 40 évemmel -bár nem vagyok egy ősrégi darab még- azért kicsit más világban nőttem fel.

2021. nov. 12. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Engem is aggaszt, hogy egyedül maradok. Lehetne párom, de valahogy nekem senki sem jó. Az egyikkel az a baj, hogy nulla az érzelmi intelligenciája, a másik betegesen féltékeny, a harmadik nem képes felnőni és folyton bulizik, vagy számítógépes játék függő stb. Valahogy iszonyat nehéz olyan párt találnom, akivel maximálisan boldog vagyok és akivel úgy érzem, hogy le tudnám élni az életem. Irigylem azokat, akiknek nincsenek igényeik és az első szembejövő delikvenssel össze tudnak házasodni.
2021. nov. 12. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Engem nem aggaszt ez, nem mondom hogy nem vágynék családra, de nem bármi áron. A környezetemben lévő párkapcsolatokon sem azt látom, hogy mindegyik annyira ideális, kiegyensúlyozott lenne, sokszor inkább csak a "ha nincs ló, jó a szamár is" vagy egyedülléttől való félelem motiválja.

A rokonságomban is a házasságok jó része zátonyra futott sok sérelemmel, csalódással. Én speciel ettől jobban félek, hogy nem működik majd a házasság hosszútávon, mint hogy egyedül kéne maradnom.

28/F

2021. nov. 12. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
3-as totál egyetértek veled, én is ezért írtam, hogy irigylem azokat, akiknek nincsenek igényeik, mert valójában az ő kapcsolataikban is megvannak ugyanazok a problémák, amik miatt én mondjuk szakítok, csak ők ezeket inkább “lenyelik” és elvannak a langyos vízben vagy akár egy teljesen rossz kapcsolatban is. Valóban boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat nagyon kevés van.
2021. nov. 12. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Néha aggaszt néha nem nekem sose volt párom 25/F
2021. nov. 12. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Eljön a Te időd is. :) Ugyanebben a cipőben járok, de azt tudnod kell, hogy csakis magadnak akarj megfelelni, senki másnak!
2021. nov. 12. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Butus vagy!
2021. nov. 12. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

;(

Ez az agár futtató verseny történet olyan szomorú!

Szerintem ne okozz csalódást a szüleidnek, házasodj velük össze!

És igen 30 évig tart egy emberi élet. Siess gyorsan!

Nehogy ne felelj meg a "barát"-aidnak, "szüle"-idnek.

Ha nem jutsz feljebb mint mások, nem lépkedtél elég fejeken, akkor nem is vagy senki. Így tényleg csalódást okoztál a szüleidnek, barátaidnak, ez nagyon szomorú!

Ja

2021. nov. 12. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Üdv a klubban! 🙋‍♀️ 😃
2021. nov. 12. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Élvezem
2021. nov. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!