Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor néztek ki jobban? Amikor kapcsolatban vagytok, vagy egyedülállóként?
Akkor nekem rossz párom , azaz kapcsolatom volt ezek szerint.
Sajnos én híztam mellette, a közös kaják miatt + mert az összes szabadidőm kb vele töltöttem.
Persze sokat kirándultunk, nem otthon fetrengtünk, de futni nem jött volna el velem, edzeni sem.
Így sajnos ezekről lemondtam érte.
Hiba volt, most nagy darab is vagyok, meg szingli is, mert szakítottunk egy másik lány miatt.
ebben soha nem változtatott az ha kapcsolatban voltam.
Na pont itt ba**sszák el a legtöbben és csodálkoznak ha nincs olyan sűrűn intimitás, vagy meg is szűnik.
Végül én is újrakezdtem az edzést, nem erről van szó.
Inkább a kaja volt a gond.
Amúgy az intimitás nem szűnt meg emiatt, nem ezért lett vége.
Sok rossz dolgon keresztül mentünk az évek alatt, úgy gondolta könnyebb egy újba energiát fektetni, aki még nem ismeri, aki 0 rosszat élt meg mellette. Nagyobb meló lett volna ezt rendbehozni, 4-es.
Kapcsolaton kívül eddig azért néztem ki jól, mert kb tudat alatt arra törekedtem, hogy tetszem a férfiaknak.
Aztán ha valami össze jött, akkor szépen elkezdtem tunyulni.
Plusz régebben nem tudtam fözni, akkori pasijaim sem tudtak nagyon, szóval sok szemetet zabáltam be.
A mostani kapcsolatomban együtt edzünk otthon, heti 3-szor, sokat kirándulunk, egészségesen főzünk, oda figyelünk egymásra és magunkra.
De ezt a részét is meg kellett tanulnom, hogy a kapcsolat nem a totális belesz*rást jelenti, hanem ugyanúgy figyelni kell az életemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!