Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóktól kérdezem! Mit tesztek amikor piszkálnak azzal h nincs kapcsolatod?
Munkahelyemen a munkatársaim feszt piszkálnak vele.
Meg apám is, mert annó nagy csajozós volt erre a jó istentől kapott egy ilyen szerencsétlent mint én
kort és nemet is pls
helyesírásért bocsi
közlöm velük hogy az én életem éppen ezért tele van izgalommal :D
19/L
sajna a hazugság nem válik be (régóta ismernek)
sokat fáj a fejem és feszt basztatnak h a rendszertelen nemi élet miatt van stb.........
21f
Nem szoktak ezzel piszkálni.Szerintem jó szinglinek lenni, flörtölhetsz amikor csak akarsz.Csak magaddal foglalkozz.
L18
Nem a rendszertelen nemi élet miatt fáj a fejed, hanem az idegeskedés miatt.
Ha megnyugtat én is ilyen helyzetben vagyok. Mondjuk nekem sajnos a szüleim elég rendesen elcseszték az életem ezen részét... :S
Hogy mit teszek?
Visszapiszkálok, hogy én legalább nem vagyok papucs, és ha rúzsfoltos az ingem, akkro foghatom arra, hogy kicsapongó életestílusom van, ellentétben azzal aki piszkál és otthon gubbaszt.
Ha ez nem válik be keresek egy baseball ütöt, és kisminkelem vele az említett delikvenst.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!