Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülállóktól kérdezem! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóktól kérdezem! Mit tesztek amikor piszkálnak azzal h nincs kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen a munkatársaim feszt piszkálnak vele.

Meg apám is, mert annó nagy csajozós volt erre a jó istentől kapott egy ilyen szerencsétlent mint én

kort és nemet is pls

helyesírásért bocsi

2010. márc. 14. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit?

leszarom őket

22/f

2010. márc. 14. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Felszedek egy csajt vagy elmegyek qrvázni.
2010. márc. 14. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

közlöm velük hogy az én életem éppen ezért tele van izgalommal :D

19/L

2010. márc. 14. 17:01
 4/11 A kérdező kommentje:

sajna a hazugság nem válik be (régóta ismernek)

sokat fáj a fejem és feszt basztatnak h a rendszertelen nemi élet miatt van stb.........

21f

2010. márc. 14. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Legutóbb épp azt mondtam, hogy hagyjatok békén..., aztán alig vártam, hogy vége legyen a műszaknak, és boldog voltam amikor becsuktam magam mögött az ajtót és elmehettem onnan. Az igazság az, hogy senkinek semmi köze a munkahelyen a mások magánéletéhez, vagy annak hiányához. ..Ja és elgondolkodtam a munkahelyváltáson. Az elgondolkodás ezen is segít ilyenkor. L
2010. márc. 14. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktak ezzel piszkálni.Szerintem jó szinglinek lenni, flörtölhetsz amikor csak akarsz.Csak magaddal foglalkozz.

L18

2010. márc. 14. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem a rendszertelen nemi élet miatt fáj a fejed, hanem az idegeskedés miatt.

Ha megnyugtat én is ilyen helyzetben vagyok. Mondjuk nekem sajnos a szüleim elég rendesen elcseszték az életem ezen részét... :S

2010. márc. 14. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktak vele piszkálni pedig 19 vok és még nem volt barátnőm. Kérdezték hogy van e, mondtam hogy nincs és ennyibe maradt, nem piszkáltak érte.
2010. márc. 15. 04:49
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem szerezz barátnőt, vagy legalábbis egy csajt és nem fognak b@sztatni, ilyen egyszerű
2010. márc. 16. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy mit teszek?

Visszapiszkálok, hogy én legalább nem vagyok papucs, és ha rúzsfoltos az ingem, akkro foghatom arra, hogy kicsapongó életestílusom van, ellentétben azzal aki piszkál és otthon gubbaszt.

Ha ez nem válik be keresek egy baseball ütöt, és kisminkelem vele az említett delikvenst.

20/F

2010. márc. 16. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!