Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor néztek ki jobban? Amikor kapcsolatban vagytok, vagy egyedülállóként?

Az, hogy a Facebookon átállítod a kapcsolati státuszt, az ehhez kevés.
Az, hogy összejössz egy pasival, az ehhez kevés.
Kiegyensúlyozott kapcsolat és rendszeres szexuális élet! Ennyi kell. Egyenrangú partnerként kezelve a másikat, osztozni a felelősségen, a házimunkán és ugyanúgy kivenni a részt a családi kassza bevételi részéből.
Emellett nem árt, ha félreteszed azt a f@$zságot, hogy a férfi és nő egy összeillő puzzle darab és elfogadod, hogy van bizonyos dolog, amiben nem fogtok egyezni és ez nem jelenti egyből a világ végét és lesz pár dolog, amiben idő, míg összecsiszolódtok. Meg kell találni a közös örömöket, meg kell találni az apró boldogságokat, nem kell túlzott elvárásokat támasztani a másikkal szemben. Adni is kell, nem csak kapni.
KIRÁLYNŐ CSAK EGY KIRÁLYKÉNT TARTOTT FÉRFI MELLETT LEHETSZ!!!

Én valahogy mindig jobban nézek ki egyedülállóként, mint amikor kapcsolatban vagyok. Kivéve az ismerkedési időszakot, mert akkor triplán kivirulok és ragyogok.
De amint komoly lesz a kapcsolat, valahogy elkezdek "sorvadni" pedig nem hagyok fel a mozgással, és nem kezdek el féktelenül enni sem. Inkább lelki értelemben leszek kevésbé jólkinéző, ragyogó tekintetű. Talán nekem a szabadság adja azt a felszabadultságot, ami látványos és a kisugárzásomból is érezhető, ha egyedül vagyok, a kapcsolat amolyan beklyóba tesz. És nem azért mert pasizok folyton, sőt épp ellenkezőleg, visszafogott vagyok szingliként is.
Az is lehet, hogy eddig nem volt olyan párom, akivel ezt a pluszt megőrizhettem volna, vagy egyszerűen nem voltak rám jó hatással, nem tudom.

#17 :) Ezt szépen fogalmaztad és nagyon találó (elnyomja a belső fényemet).
Igen, én is a magányos farkas(nő) típus vagyok. Már csak azt nem tudom, hogy ezt a kettősséget hogyan lehetne feloldani, hogy vágyom is tartozni valakihez, meg ugyanannyira nem, vagy félek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!