Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha valaki úgy kerül be az egyetemre, hogy kapcsolata van, akkor őt nem hívják olyan sok helyre, meg nem bánnak vele olyan "lazán", mint az egyedülállókkal?

Figyelt kérdés

Én ezt már megfigyeltem még anno gimiben is. Ha 2 ember összejött a gimiben, és sokat voltak együtt, akkor a többiek nem foglalkoztak velük annyit, mint másokkal. Nekem 2 éve van barátom, többi csoporttársam többnyire egyedülálló, rajtam kívül még egy csajnak, meg egy srácnak van valakije. Mikor vannak ezek a részegedős egyetemi bulik, és sokan rám nyomulnak, akkor visszautasítom őket, meg hamar lelépek. A barátom nélkül nem szívesen megyek ivászatra, néha beadom a derekamat, de jobban szeretem magam mellett tudni, Ő viszont nem szereti azokat a helyeket, amiket a többiek. Én ugyan nem arra az egyetemre járok, mint a barátom, de ettől függetlenül mégis azóta érzem ezt a másképp viszonyulós dolgot, mióta tudják, hogy van barátom.Elég sok helyre elmegyek velük, de van olyan, amikor inkább a barátommal vagyok, és olyankor húzzák a szájukat. Ez mitől lehet? Én ezt nem csak magamon figyeltem meg, hanem már sok mindenkin.

19/L

2011. máj. 13. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akinek kapcsolata van az általában még a barátaival is feszesebb. Én is ismerek ilyet, ha van barátja, akkor a vállát sem kopogtathatja meg senki, mert rögtön azt hiszi nyomulnak, és épp ezért inkább el sem hívják, mert ez iszonyú zavaró tud lenni. Hamar rájönnek ha nem vagy ilyen :)
2011. máj. 13. 14:37
 2/12 anonim ***** válasza:

"...A barátom nélkül nem szívesen megyek ivászatra, néha beadom a derekamat, de jobban szeretem magam mellett tudni..."

A kérdésed magyarázatában te magad írtad le a választ: Hamarabb lelépsz, nem érzed jól magad köztük, nem szívesen mész, ha mégis, akkor úgy érzed áldozatot hoztál.

Gondold már végig!

2011. máj. 13. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Részben azért is, mert akinek társa van, már nem vevő a "szidjuk a másik nemet" témára, ami egyedülállóknál időnként előkerül. Meg van, hogy kisebbségi érzésből is. Neki van, nekem nincs, ő többet ér, gondolják. Nem mindig, de ez is megesik.
2011. máj. 13. 14:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Elmegyek velük sok helyre, de mivel a barátom nem jön, ezért egy idő után nem érzem magam olyan jól. Tudok élni nélküle, van, hogy 1-2 hétig nem találkozunk valami miatt, de mikor lehetne, csak nem jön, akkor meg hiányzik.
2011. máj. 13. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de nem biztos, hogy jól értem/értjük.

A kérdésből úgy értettem, hogy az a probléma, hogy nem hívnak, nem olyan lazák veled, tehát, hogy ŐK viselkednek másképp veled, mint egyedülállókkal.

A kifejtésből és a kommentből viszont pont az ellenkezője jön le, hogy ők hívnak, csak te nem mész (sőt még húzzák is a szájukat, hogy nem mész velük), illetve ők lazák lennének, csak te nem tudod annyira elengedni magad. Tehát TE vagy másmilyen velük, mint azok akik akik egyedülállóak.

Szóval akkor melyik a probléma?

2011. máj. 13. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
semmi köze ahhoz h van barátod vagy nincs, egyszerűen nem vagy laza...
2011. máj. 13. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyébként mikor még csak a kérdést láttam komment nélkül, azt tervezem írni, hogy biztos - ha nem is veszed észre - te is kissé zárkózottabb vagy, nyilván kevésbé tudsz/akarsz "pasizós/bulizós" lenni és nem érzed olyan jól magad a párod nélkül... ezt ők észreveszik és ezért kevésbé igénylik a társaságod.

Szóval eredetileg ezt írtam volna... de a komment alapján még csak nem is igaz, hogy nem igénylik a társaságod.

2011. máj. 13. 15:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én is rájöttem közben, hogy hülyén fogalmaztam meg. Tehát azzal van baj, hogy hiába hívnak helyekre, mégsem tudják elfogadni, hogy nem akarom leinni magam a sárga földig, meg nem vagyok benne semmilyen kis kalandban. Ezért attól tartok, hogy nem fognak majd hívni sehova, meg nem lesznek velem lazák, és olyan furán fognak hozzám viszonyulni (ez a folyamat már elkezdődött).
2011. máj. 13. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaaaa... így már értem. :)

Hát ez a társaságtól is függ, meg tőled is.

1. Az ivás és a lazaság közel sem ugyanaz... kis szakra jártam, 15nél sose voltunk többen az évfolyamon és mindig együtt buliztunk... volt olyan csoporttársam aki max egy pohár bort volt hajlandó meginni, de emiatt soha senki nem nézte ki, mert aranyos, kedves, szimpatikus.

Ha egy társaságban részegen kell fetrengeni és az asztalon táncoli ahhoz hogy elfogadjanak, ott a társasággal van gond.

2. Ha viszont tényleg nem tudod magad elengedni velük, akkor ne várd hogyők lazábbak lesznek veled, mint te velük.

3. Nálunk soha nem volt probléma ha vittem a páromat... sőt kifejezetten kedvelték a barátomat és az volt a gond, ha nem volt ott.

Nyilván ehhez az kell, hogy tudj önálló ember lenni akkor is ha ott van, és ne egymáshoz bújva gubbasszatok egysarokban.

2011. máj. 13. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:

"mégsem tudják elfogadni, hogy nem akarom leinni magam a sárga földig, meg nem vagyok benne semmilyen kis kalandban."

ennek semmi köze a barátodhoz, ha antiszociális vagy és közömbös akkor így se ugy se hívnak meg sehova, légy lazább ,ennyi.

2011. máj. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!