Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha valaki úgy kerül be az egyetemre, hogy kapcsolata van, akkor őt nem hívják olyan sok helyre, meg nem bánnak vele olyan "lazán", mint az egyedülállókkal?
Én ezt már megfigyeltem még anno gimiben is. Ha 2 ember összejött a gimiben, és sokat voltak együtt, akkor a többiek nem foglalkoztak velük annyit, mint másokkal. Nekem 2 éve van barátom, többi csoporttársam többnyire egyedülálló, rajtam kívül még egy csajnak, meg egy srácnak van valakije. Mikor vannak ezek a részegedős egyetemi bulik, és sokan rám nyomulnak, akkor visszautasítom őket, meg hamar lelépek. A barátom nélkül nem szívesen megyek ivászatra, néha beadom a derekamat, de jobban szeretem magam mellett tudni, Ő viszont nem szereti azokat a helyeket, amiket a többiek. Én ugyan nem arra az egyetemre járok, mint a barátom, de ettől függetlenül mégis azóta érzem ezt a másképp viszonyulós dolgot, mióta tudják, hogy van barátom.Elég sok helyre elmegyek velük, de van olyan, amikor inkább a barátommal vagyok, és olyankor húzzák a szájukat. Ez mitől lehet? Én ezt nem csak magamon figyeltem meg, hanem már sok mindenkin.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!