Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti egyedülállóak, ti nem vagytok csalódottak?
Még kislány koromban azt gondoltam, hogy ilyen idősen már családom lesz, a szüleimnek unokái, stb. Most pedig itt vagyok 26 évesen egyedül. Túl vagyok több kapcsolaton, de egyik sem működött úgy igazán. :(
Egyre inkább úgy érzem, hogy csalódást okozok, főleg a szüleimnek. Egyke vagyok, ők pedig már 50 felettiek. Tudom mennyire szeretnének nagyszülők lenni, és én is szeretnék családot. De sajnos nem úgy alakultak a dolgok. :(
Több osztálytársam is már házas, és vannak gyerekeik, ez is rátesz egy lapáttal, hogy én le vagyok maradva hozzájuk képest.
És attól is félek, hogyha nem találom meg az igazit most, akkor 30 felett sem fogom, és egyedül fogok megöregedni.
Mást nem aggasztanak ezek a gondolatok?
Azért azzal ne vigasztaljátok magatokat, hogy mások langyos vízben vannak😁😁😁🤭🤭🤡🤥
Az nem lehet, hogy mások boldogok? Esetleg adtak esélyt maguknak másoknak és bummmmmm, bejött? Vagy nem a seggükön ültek és nyomták az instahercegnőt?! 😁🙆🏼♂️🙆🏼♂️🙋🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!