Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Indokolatlan a dühöm, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indokolatlan a dühöm, ha a párom a család jelenlétében más nőt favorizált?

Figyelt kérdés

Tegnap az anyósom születésnapját ünnepeltük egy étteremben, ahol a párom a pincér kérdésére, hogy mit hozhat azt válaszolta, hogy a szőkét a szomszéd asztaltól.

Nagyon felidegesítettem magam már ott, látszott is rajtam, csak azért nem mentem haza mert nem akartam elrontani az ünnepet, de mások is kínosnak érezték, ő pedig csak nevetgélt és hasonlók. Kifelé a testvére is szólt neki, hogy erre mi szükség volt és nagyon gáz a viselkedése. Otthon elmondtam neki, hogy megalázott 5 ember előtt, ez már nem az első alkalom, hogy más nőkre van ráindulva a jelenlétemben és kezd sok lenni, nem tisztel. Szerinte túlreagálom, nem volt ez semmi, nem is tudja kik ültek ott... Külön aludtunk, de reggelre sem változott, úgy csinál mintha ott sem lennék. A reggeli programunknak is annyi lett, mert bealudt, nem érdekli, én pedig sírdogálok a szobában egyedül...

Mit lehet kezdeni ezzel? Nem érzi magát bűnösnek, semmi igyekezet vagy megbánás, se semmi....

30N

2021. nov. 20. 11:26
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul a saját anyja sem volt rászolni vagy oldani a hangulatot, csak üldögélt csendben maga elé bámulva egész este. Nálunk ez nem szokás...
2021. nov. 20. 11:29
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
nem teged alazott meg, hanem sajat magat. ugy latom, mas is erezte ezt. a pasi siman egy bunko suttyo paraszt, de a kerdesesbol az jon le, h nem ez az egyetlen gond vele.
2021. nov. 20. 11:33
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Te is tudod, hogy jogosan vagy mérges. Itt az a kérdés, hogy megint te engedsz, és úgy tesztek, mintha mi se történt volna. Vagy lesz következménye. Ha előbbi, akkor ne is csodáld, ha rendszeresen bunkó és megalázó veled szemben, elvégre neki szabad, nincs következménye.

Van gyerek? Vagy bármi olyan tényező, amiért kénytelen vagy megalázni magad egy ilyen férfival?

Az nem változtat semmin, ha csendben pityeregsz elbújva. Eddig leszarta az érzéseid, ez után is le fogja. Olyat kell lépni, ami őt érinti negatívan, hátha akkor elgondolkodik. Mondjuk főzőcskézés helyett menj el otthonról a búsba. Mondjuk vásárolni, barátnőkhöz, kirándulni. Az se baj, ha csak késő este kerüsz elő, és egész nap nem tud elérni. Ha hisztizni kezd, akkor hűvösen mondj annyit, hogy jobb, ha szokja, hogy egyedül van.

2021. nov. 20. 11:44
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Dobd ki. MOST. Vegyél egy nagy levegőt és mosolyogva tedd meg, tudván, hogy ezzel minden jobb lesz.
2021. nov. 20. 11:51
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem tisztel a kedves életed párja, plusz alapból elég bunkó stílusa lehet. Pityergésen kívül simán tehetnél valamit annak érdekében, hogy legalább visszavágj neki. Talán észhez térne.
2021. nov. 20. 11:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is fàjt.

Miért is mentél hozzà egy ilyen paraszthoz? Szerintem meg időben vagy, hogy lelèpj és keress egy normàlisat.

2021. nov. 20. 12:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#nekem nem jött le, hogy házasok lennének... simán le tudna lépni, persze ahhoz rá kéne vennie magát, mert ez egy toxikus kapcsolat..
2021. nov. 20. 12:44
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Én csak azt nem értem minek vagy együtt egy ilyen pasival aki ezek alapján nem tisztel de az anyukáját se mivel a születésnapján is csak a harmadik kezével volt elfoglalva a párod.

Mégis mit kellett volna szólnia az anyukájának kérdező. Az ő születésnapja volt és a drágalátos fiacskája őt is ugyanugy kínos helyzetbe hozta. Nyilván azért volt csöndben mert szégyenkezett a fia miatt és mert a fia észre se vette hogy megbántotta őt is hiszen a szexualis toltetu kijelentesevel epp ugy az anyukaja szuletesnapjat is tonkre tette. Ilyen pasi miatt bőgsz? Őszintén?

2021. nov. 20. 12:49
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha már nem. ez volt az első eset, és tűrted akkor meg is érdemled. Én egy a második után elhagytam volna. Azért legyen már önbecsülésed. Persze nem vagyunk egyformák, de számomra ez lenne a legnagyobb megalázás.
2021. nov. 20. 13:07
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az első ilyen után dobnám, és nem a sarokban sírdogálnék. Mármint persze megértem az érzéseidet, és sajnálom, de hidd el legjobb ha büszkén felemeled a fejed és úgy távozol... Ő észbe fog kapni, de ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát.
2021. nov. 20. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!