Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illene Anyósékat megismernem? Normális-e?
Sziasztok!
Párommal 10 hónapja vagyunk együtt. 3 év korkülönbség van köztünk, a férfi javára.
Barátom már elég korán megismerte az egész családomat, a barátaimat, mindenkit.
Viszont én senkit se ismerek se a családjából, se a barátai közül.
Pár hónappal ezelőtt ( akkor már együtt voltunk több mint fél éve)
a születésnapját a családjával ünnepelte, eszébe se jutott se neki vagy ‘anyósnak’ meghívni, pedig tőlünk 10 percre tartották.
Utána pár héttel később úgy volt véletlenül találkozok a szüleivel egy másik városban, de mielőtt odaértünk volna ( már úton voltunk), lemondta. Szerintetek normálisan reagáltam le azzal, hogy azt mondtam neki, akkor nem vagyok rájuk kíváncsi?
Sértve érzem magam, hogy kb mindenre van idejük, de arra nincsen hogy bemutassa nekem őket, de a másik oldalról se érzem, hogy meg akarnának ismerni. Mit tennétek? Ráerőltetnétek magatokat a barátotokra hogy már pedig mutasson be?
Köszönöm a válaszokat!
Ahogy a #6 mondja. Vagy szégyell valakit a másik előtt (téged vagy a szüleit) vagy pedig sumákol. Utóbbi lehet azért, mert másik nő is van párhuzamosan vagy pedig nem tervez veled hosszabb távra...
33F
Szerintem ez számára egyáltalán nem egy komoly kapcsolat. Ennyi a titok.
Anno mikor a férjemmel járni kezdtünk, konkrétan 2 hét múlva bemutatott az anyukájának, 1 hónap után a barátainak, és 1,5 hónap után már a testvéreinek is, amikor a szülinapját a családjával ünnepeltük. Oda is meghívott, nem volt számára kérdés. 3 hónap után meghívtak és együtt mentünk a tesója esküvőjére, és ott bemutatott a nagymamájának is.
Ő az én családomat 5 hónap után ismerte meg, pont felújítás alatt volt a házunk, és mire kész lett, megszerveztünk egy családi ebédet a szüleimmel, tesómmal.
Azért egy 10 hónapos kapcsolatban az, hogy senkit nem ismersz a környezetében, nagyon árulkodó. Vagy szimplán csak szexre használ, vagy te vagy a 3. és van egy hivatalos barátnője akit ismernek a többiek az ő életében.
Hát ez valóban érdekes. Szerintem az van, hogy nem tudhatod, hogy valójában mi a dolog valódi háttere. Én kétféle esetet mutatok most be. Az egyik a sajátom. Anno november végén kezdtünk járni a barátnőmmel és karácsonykor már náluk ebédeltem. Szinte majdhogy nekem volt kellemetlen, amennyire komolyan vettek egy hónap után.
A másik. Egy távoli rokonommal történt, hogy a srác összejött egy lánnyal. A lány családja oly annyira nem akarta ezt a kapcsolatot, hogy az esküvön a két család nem ismerte a másikat(!!!) Én még olyan szült légkörben nem voltam. Csupán a fiatal pár meghívott barátai leheltek életet a lakodalomba.
Hát ez van.
Szóval ki kellene tudni, hogy miért nem akar téged bemutatni a szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!