Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak mennyire voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire voltatok biztosak benne hogy gyereket akartok és jöhet?

Figyelt kérdés

Nyílván azokhoz szól akik akartak valaha.

Sajnos én úgy érzem hogy barátnőm próbál rábeszelni. Én akarok de nem tudom mikor. 7éve vagyunk együtt de én nem érzem késznek rá magam, se a kapcsolatunkat.

Amúgy én olyan vagyok aki nem tervez, elvan az adott szituban akkor is ha belül érzi hogy nem jó..

Teszem q dolgom nap nap után, próbálom megoldani a felmerulo helyzetet de nincsenek terveim csak vagyok

2021. nov. 19. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A párom mondogatja, hogy akar, meg jó lenne, csak éppen olyasmi ember, mint te. Elvan a világában, szeret, kedveskedik, de tudom!, hogy nem lenne képes ezt a... lavírozós életmódját feladni egy gyerek miatt.

Hiába mondja. Nem vagyok naiv, sem hülye, így ha akarnék gyereket, vele biztosan nem vállalnék.

Te NEM akarsz gyereket (ez "nem tudom, mikor"-csak kifogás). Mondd meg neki, hogy ne számítson rá, hogy majd lesz közös gyerek, főleg, mert ő viszont akar.

2021. nov. 19. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Volt élettársam próbált rábeszélni. Annyiszor mondtam, hogy nem vagyok benne biztos, nem érzem a saját utamnak, nem szeretném még, de az is lehet, hogy soha. Egyszer elszakadt az óvszer, ez az istenbarma meg azt mondta, hogy ez egy jel volt és hogy ő akkor most nem fog ez ellen semmit tenni, mert eldöntötte, hogy gyereket akar. Mondom ide figyelj, ebben a kapcsolatban közösen hozunk döntéseket és ha nem tiszteled a véleményem, sok sikert kívánok hozzá egyedül.

Aztán jött azzal, hogy de babuka, cukika, megszereted majd, beletörődsz majd meg anyád picsája... Tartsd meg akkor. Neveld fel. Sok sikert. Szevasz.

Szerencsére teherbeesni sem olyan egyszerű, mint hitte, de attól még rohadjon meg az összes ilyen.

2021. nov. 19. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha 7 év után nem érzed késznek a kapcsolatot egy gyerekhez, akkor mi a b.dos f.rt vagy vele? Az egész kapcsolatodnak semmi értelme.

De ezt mondjuk tudjuk már vagy egy éve, mert ez vagy a huszadik hasonló kérdésed.

2021. nov. 19. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsétlen párod. Konkrétan átbszod őt ezzel. Miért nem lehet konkrétan megmondani, hogy nem akarsz? Jah, mert akkor nem lenne ingyen p!na. Szánalmas...
2021. nov. 19. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nem végtelen. Ha csak halogatsz, az bizony egy nem. Viszont mivel vele vagy (jobb híján), reményt adsz neki.

Te most csak nem akarod vállalni a döntésedért a felelősséget, mert az kényelmetlen, meg hátha a másik jobb út lenne és megmarad akkor az is B-tervnek... (pedig hát nem). Viszont ez így elég nagy kiszúrás a másikkal. 7 év alatt már hány gyereketek is lehetne? :D És sajnos ha ez bekapcsol, akkor nem fogja tudni kikapcsolni, csak egy egyre keserűbb párod lesz, aki siratja az álmait, és téged fog érte hibáztatni.

2021. nov. 19. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Teszem q dolgom nap nap után, próbálom megoldani a felmerulo helyzetet de nincsenek terveim csak vagyok"

Ezt nem bántásból írom, de neked nem való gyerek. Ha jól értem, nem is akarsz (helyes).

Barátnődnek kéne őszintén elmondanod, hogy te nem akarsz gyereket. Bár erre, 7 év után, ő is rájöhetett volna. Ja és: vótmá. Mi értelme száz kérdést feltenned erről?

2021. nov. 19. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Első randinkról mentem haza, a buszról hívtam a legjobb gyerekkori barátom, hogy ez a nő lesz a feleségem és a gyerekeim anyja. Két évvel később ő volt a tanúm. Azóta eltelt 8 év, van három gyerek. Nem tervezünk többet, de ha becsúszna mégis, boldogan vállalnám.

Gyereket és családot igazából már húsz évesen is terveztem, mindig is akartam, hogy legyen. Csak az volt kérdés, hogy találok-e megfelelő nőt, mert bevallom, hogy elég válogatós voltam mindig is.

2021. nov. 20. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

3. 7 év önmagában nem jelent semmit, ha nem tudjuk hány évesek. Lehet a kérdezőék 16 évesen jöttek össze és most 23 évesek. Így is oké neked a 7 év?

Ez is mekkora kamu, hogy ez a gyereket nem akaró ember ilyenkor a bűnös. Mert a másik vak? Én ha gyereket akarnék nem lennék együtt olyan emberrel, aki bizonytalan (értsd: 99%, hogy nem akar, csak nem mondja), főleg nem hosszú évekig.

2021. nov. 20. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

#8:

Ez az ezredik kérdése. 30 felett van, szerintem már a csaj is van annyi.

Aki egyébként beközölte, hogy nem szedi a tablettát, és jöhet a gyerek. A kérdező még itt se közölte, hogy nem akar tőle semmit, hanem egyszerűen nem szexelnek.

Azt nem értem én se, hogy miért nem szakít egyikük se, de legalább addig se teszik tönkre más életét is. Két idióta.

2021. nov. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!