Akik nem voltatok biztosak benne, hogy akartok tobb gyereket, mi lett vegul? Hany lett, es miert? A parotok hogy allt hozza?
Azok valasza erdekelne, akik bizonytalanok voltak az elso, vagy akar tobbedik gyerek utan, hogy akarnak-e meg. Mikorra lett ebben hatorozott vegul a velemenyetek, erzesetek, es minek hatasara, illetve milyen iranyba valtozott meg?
Ha a 2,5 evesem mellett most hol akarok, hol nem, vajon mennyi ido, mig ez eldol ilyen vagy olyan iranyba? Illetve elfog egyaltalan vajon? Januar ota bolcsis, illetve par hete kezdett javulni az alvasa, elotte nagyon rossz volt, kimerult voltam, a dackorszak sem volt egyszeru (most konnyebb lett nemreg ota), meg nagyon sokszor beteg is volt, amit mi is elkaptunk. Szoval most kezdek talan ugy igazan magamhoz terni. Viszont a biologiai oram meg ketyeg. 3, nagyon max 4 ev az, amikor meghuztuk a hatart, afolott nem akarunk, es eredetileg 3.at is szerettunk volna, de az mar igy nem tudom, bele fog-e ferni. Foleg, hogy meg azt sem tudom, 1 masodikra hogy lesz energiam.
Nalatok hogy volt? Mi lett vegul?
Ellenpelda leszek, lehet pontozni.
2-t akartunk, de kaptunk egy tobbemberes nehezebb tipusu gyereket, nehez volt az elso 3-4 éve, sot azota is maximalisan igenyel egy teljes embert foglalkozasban, ami sokszor kimeritoen faraszto. Hozzatesz az is, hogy nagyszulok sem segitenek, max. beszologatnak. Nem vagyunk tobbgyerekesek, ketten ennyit birunk, belattuk, igy kozosen erre a dontesre jutottunk. 5,5 eve nem valtozott az elhatarozas, pedig meg beleférne idobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!