Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszom a férjemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a férjemre?

Figyelt kérdés
Én nem nézek ki valami jól kicsi a mellem a fenekem és emiatt nagyon kevés pasim volt,de az anyám gyönyörű már régóta szőkére festi a haját van melle van feneke gyönyörű az arca is.rengeteg pasim az anyámra nyomult de anyám persze visszautasította őket.de jött egy pasi aki nagyon szeretett elfogadta hogy így nézek ki szeretett,azóta ő a férjem fél éve született meg a kislányunk.ma hulla részegen haza esett hajnali 3 kor a férjem. Kérdőre vontam hogy miért nem jött haza,azt mondta egy randa nőhöz minek jöjjön haza.Pofonvágtam és azt kérdeztem akkor minek vett el? Azt mondta a lelkem miatt de amikor szexelünk mindig az anyámra gondol. Szerintetek ezzel mit kezdjek nem tudom mitévő legyek azóta sírok

2021. nov. 18. 08:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Jól is teszed ha nem fekszel le vele . Elég furcsa dolog szex közben az anyósra gondolni , akár milyen jól is néz ki.
2021. nov. 18. 08:33
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Én magát a kérdést nem értem. (Attól eltekintve, hogy kamu, de tegyünk úgy, hogy igaz) Te azt akarod megtudni, hogy jogosan haragszol-e rá? Ha valaki megbánt, arra jogosan haragszunk, és ő megbántott téged. Hogy kiről ábrándozik, Angelina Jolie-ról, vagy anyádról, az most mindegy. Na, és most, hogy megtudtad, hogy a haragod jogosnak tekinthető, mit csinálsz?
2021. nov. 18. 08:39
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kamu lehetetlen elhinni hogy a férjem anyámra gondolt miközben.....
2021. nov. 18. 08:42
 14/27 anonim ***** válasza:
63%
Elég nagy bunkó. Mit lehet vele csinálni. Szerintem válás lesz...
2021. nov. 18. 08:43
 15/27 anonim ***** válasza:
66%

Ezért kamu a kérdésed:

"Én ebből már csak max nyitott házasságot akarok a gyerekem miatt de én úgy nem fekszem le vele hogy az anyámról ábrándozik"

Úgy bánik veled, mint a kutyával és téged egyedül az zavar, hogy megtudtad anyádra gondol szex közben. Elborult elme lehetsz!

2021. nov. 18. 08:51
 16/27 A kérdező kommentje:
Kedves 15 ös eddig se bánt velem szépen de a gyerek miatt eggyütt akarok maradni most hogy ezt is megtudtam hogy anyámra gondol még mindig! Eggyütt akarok maradni vele a gyerekem miatt Igen most jelenleg ezen vagyok kiakadva.
2021. nov. 18. 08:56
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
En megnézném a pasi apját magamnak. :D
2021. nov. 18. 08:59
 18/27 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom a férjed tökéletes külsőre...mert belsőre bunkó. Még az sem mentség,hogy részegen mondta ezt ki.A helyedben egyértelmű,hogy lezárnám ezt a kapcsolatot, még az sem tartana vissza,hogy közös gyereketek van.Ami számomra furcsa,hogy minden pasi anyukádat akarja..
2021. nov. 18. 09:02
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem minden pasit írtam az írtam sok pasim az nem takar minden pasit!
2021. nov. 18. 09:05
 20/27 anonim ***** válasza:
68%
Jó, bocs", akkor néhány pasid...Engem már 1 pasi is felháborítana ha az anyámra bukna.
2021. nov. 18. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!