Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire használnád ki ezt a lehetőséget?
ha a párod testvérének a párja heti 2x 3x tud hozni a háztartáshoz szükséges dolgokat ingyen, csak szólni kell mert élelmiszert szállìt és ő maguknak is hoz. Pl.
friss gyümölcs, tojás, zöldségek, ftiss húsok stb..
Na nem tonna számra de ingyen van és friss. .
Ha neki tényleg nem gond és ő ajánlja fel, akkor igénybe venném, de persze nem élnék vissza vele, nem várnám, hogy ő lásson el minden ilyennel és nekem ne is kelljen boltban ezeket venni. Időnként meg igyekezném viszonozni a kedvességét. Pl csokival, sütivel vagy aminek örülne.
Ha jobb, mint a bolti, akkor meg megbeszélném vele, hogy legyen rendszeres, de legalább egy jelképes összeget fogadjon el érte, hogy mindketten jól járjunk vele.
Persze..
De barátnőm ezt nem képes megérteni hogy szóljon és megpróbál hozni..és ha véletlenül mégse tud pont azt akkor következőre tud..
Nem ő inkább megveszi a pennybe, minthogy azután venne meg ott hogy esetleg ha nem tud vlmiert pont akkor hozni..
5-ös felvetésére nem is gondoltam, nekem evidens volt, hogy biztos csak a maradék nem tökéletesen kinéző, de amúgy teljesen jó dolgokról van szó, amit nem lehet a boltban eladni. Ha tényleg tulajdonképpen lopás, akkor úgy nekem se kéne hiába én csak kapom. Ez elvi kérdés és szerencsére nem szorulok rá, meg tudom venni a boltban is, szóval nem élnék a lehetőséggel.
Ha nem erről van szó, akkor valószínűleg csak azért veszi meg inkább, mert kellemetlen lenne neki kérni a párjának a testvérének a párjától, aki azért nem közeli hozzátartozó és lehet nincsenek is annyira jóban, hogy ne érezze magát emiatt úgy, hogy folyton szívességet kér és emiatt ő tartozik.
Nem, ezek nem tökéletesen kinéző dolgok de semmi bajuk csak a boltba nem mehet ki.
Amúgy jóba vannak egymással, mindig mondja ha kell vlmi szóljunk
"friss gyümölcs, tojás, zöldségek, ftiss húsok stb.."
"
Nem, ezek nem tökéletesen kinéző dolgok de semmi bajuk csak a boltba nem mehet ki."
Nem èrtem, ezek mikor nèznek ki tökèletesen? Akkor, ha frissek...
De ha azok, akkor mièrt is nem mehetnek ki a boltba?
Nagyon sanszos, hogy igenis lopás van a háttèrben. Nekem se kène. Inkább vásárolnèk.
Maximálisan.
Természetesen viszonoznám is a segítségét valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!