Ha lenne lehetőségetek üzemeltetni ezt az oldalt, milyen pozitív célokra használnátok fel? Milyen tematikájú lenne, változna valami?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 20:49
1/5 anonim válasza:
Nekem tetszik így, szeretem. Esetleg visszahoznám az oldal régi megjelenését, design-ját...
2/5 anonim válasza:
A regisztrációt személyigazolvány-fotó elküldéséhez kötném. Francnak sem kellenének a tizenéves trollok.
3/5 anonim válasza:
Pozitív célra?
Beteg emberek kérdeznek itt, ők is válaszolnak máshová.
Értelme lenne, ha valós face profillal válaszolgatnának, kérdeznének az emberek, de azt a számtech rendszert fenntartani, programozni.....még a face konkurenciája is lehetne.
4/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy ezzel éppen a lényeget, az oldal anonim mivoltát tennétek tönkre, és züllesztenétek ezt az oldalt is olyanná, ahol minden adatodat ki kell teregetni és megfigyelnek téged 0-24 órában - mint a fent említett "F" betűs "közösségi" oldal.
Ebből is egy kártékony fertő lenne, mert kialakulna a maga "celeb-világa", itt is megtelepedne a jelen korunkat átjáró szellemiség: magamautogatás, kivagyiság, fellengzés, megjátszás... Mi szükség van erre!?
(#1 válaszoló voltam.)
5/5 anonim válasza:
Kivenném ezt a válasz hasznossága dolgot. Max, csak a kérdező láthatná. Vagy ne legyen benne piros, és akkor arra, ami nem hasznos, nem nyomnak semmit. Annyira idegesítő, hogy egyesek csak ezen tudnak pattogni, "vajon ki pontozott le".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!