Az baj ha egy srác nem használna ki egy lehetőséged szexre mert túl önző ahhoz hogy egyel beérje ezért csak azzal akar ágyba menni akiről tudja hogy hosszú távra is gondolja és nem csak szexet akar?
Én ilyen vagyok, de mindenki körülöttem kinevet ezért és jön a szokásos "Én a helyedben úgy meg....volna hogy."
Én erre meg csak fintorgok szerintem ez így rossz, nekem nem tetszik mert akkor utána rosszabb lenne ha elhagyna mint ha nem is lett volna semmi. Ezért nekem mondjuk fontosabb hogy érzelmek is legyenek ne csak élvezet.
Ez a mai világban tényleg ennyire ciki?
És mi a helyzet a lányokkal ők is többség csak ezt akarná?
Baj vagy sem ez van. Én akkor se fogok dugni olyannal, akit nem szeretek. Ha ez azzal jár, hogy az életemet egyedül élem le, akkor azzal jár.
Akinek meg baj... nos az egyéni szoc. problémája.
Én úgy élem az életemet, hogy NEKEM tetszik!
Szerintem nem baj, sőt..
Igaz, hogy ez manapság ritka, pedig becsülendő.
Az meg hülyeség, hogy bénázik az ember, ha nem tapasztalt. A párommal mi egymásnak az elsők voltunk és mi se voltunk bénák elsőre se. Azóta is együtt vagyunk már több éve és egyikőnk se vágyik másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!